Fri fragt fra 499 DKK   Levering 1-2 hverdage

Ring og få personlig rådgivning af fodterapeut på Tlf. 22 55 99 01

Diabetes Fodcreme Intense - Til meget tør og sprukken hud. Allpresan Diabetic Intense, 10% carbamid, 125 ml.

145,00 kr.
Varenummer: 1021

Anvendes til den meget tørre og sprukne hud/hælrevner

Allpresan Diabetic Intense er reparerende og har en ekstra fugtgivende effekt, bl.a. ved hjælp af Pentavitin.

Stabilisere hudens barriere og forebygger trykmærker samt hård hud. 

Anvendelse: Hælrevner og ekstra tør hud. Kan bruges i mellemrummet mellem tæerne.

Ha Medical Device klasse llA

1
+
Læg i kurven
Om Allpresan Diabetic

Allpresan Diabetic er udviklet og målrettet diabetikere, hvor vigtigheden i hudens fugttilførsel og hudens åndbarhed er alt afgørende for kroppens balance.

Diabetikere har, som følge af deres sygdom, tendens til nedsat funktion af svedkirtlerne og har derfor et større behov for en mere effektiv fugtbehandling af huden, hvor der bliver fugtet i dybden, uden at porene bliver tilstoppet eller lukket inde. En blokering af huden kan medføre en ubalance i kroppen og derved en forværring af diabetikerens tilstand.

Produkterne har opnået klassificering som Medicinsk produkt klasse IIA.

Produkterne i denne serie, har derfor været igennem flere dokumenterede undersøgelser samt tests på diabetikeres hud og er her blevet godkendt, med dokumentation, for produkternes virkning.

Serien indeholder et carbamid indhold af henholdsvis 5 eller 10 %, hvilket indikere intensiteten af selve produkternes respektive formål i behandlingen af huden. Til den helt intensive behandling i denne serie anbefales: Diabetic foam cream intensive 10% , som bl.a. indeholder microsølv, der får småsår og rifter samt rødme på huden til at hele hurtigere op. Microsølv har en bakteriedræbende effekt og er derfor også meget velegnet til behandling af f.eks. psoriasis og fodsvamp.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare