Fri fragt fra 499 DKK - Levering 1-2 hverdage - Anerkendte fodplejeprodukter

Få personlig rådgivning af fodterapeut på Tlf. 22 55 99 01

Diabetes Fodcreme. Mod Psoriasis og Stresset Hud. Allpresan Diabetic Mikrosølv, 10% carbamid, 200 ml.

225,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 1023
Mængderabat
Ved køb af 3: 202,50 kr.

Effektiv til behandling og pleje af hud med f.eks. inflammation, sår, psoriasis, diabetes eller eksem.

 • Særdeles velegnet til irritabel og rød hud
 • Reducere kløe og rødme
 • Forebygger infektioner og beroliger huden
 • Virker helende på rifter og småsår
1
+
Læg i kurven
Beskrivelse
Vejledning
Om Allpresan Diabetic

Allpresan Diabetic Mikrosølv har en antibakteriel og beroligende effekt.

Allpresan Diabetic med microsølv er en innovativ og effektiv fodcreme, der er specielt udviklet til diabetikere. Den er dog også særdeles effektiv til alle med en "stresset" hud eller hud der skal heles som f.eks. psoriasis, skinnebenssår eller eksem. Denne creme indeholder en unik blanding af ingredienser, herunder 5% carabmid og microsølv, der hjælper med at beskytte og pleje fødderne på en skånsom måde.

Carbamid er en naturlig fugtgiver, der hjælper med at genoprette og opretholde hudens naturlige fugtbalance, hvilket er vigtigt for diabetikere, da deres hud ofte er tør og skør. Microsølv er en kraftfuld antimikrobiel ingrediens, der bekæmper bakterier og svampe, der kan føre til infektioner og andre fodproblemer hos diabetikere.

Allpresan Diabetic med microsølv er hurtigt absorberende og efterlader ikke en fedtet følelse på huden. Denne creme kan hjælpe med at reducere risikoen for sår, blærer og andre følsomme områder på fødderne, hvilket kan være særligt vigtigt for diabetikere, da deres fødder er mere udsatte for skader og infektioner.

Brug Allpresan Diabetic med microsølv dagligt for at holde dine fødder sunde og velplejede. Dette produkt er dermatologisk testet og er egnet til daglig brug på følsom hud.

Den hudvenlige "skum-creme-formel", med bl.a carbamid og panthenol, stabilisere hudens barriere samt forebygger og afhjælper rødme og ømhed i huden. Mikrosølv genetablere hudens naturlige hudflora og de naturlige funktioner bliver ikke forstyrret - huden kan stadig "ånde" efter påsmøring.

Køb Allpresan Diabetic med microsølv i dag og nyd godt af dens effektive og skånsomme pleje til dine fødder!

Aktive ingredienser:

 • BarrioExpert® hud reparerende teknologi
 • Carbamid
 • Pentavitin
 • Panthenol
 • Mikrosølv

Produktet er klinisk testet og indeholder ikke parfume eller konserveringsmiddel.

Indeholder 200 ml.

Allpresan Diabetic Mikrosølv

 • Ryst flasken - hold den lodret under brug
 • Brug en mængde på størrelse med en valnød
 • Fordel skummet på begge fødder og massér ind

For at opnå den bedste effekt, anbefaler jeg at du bruger skum-cremen hver morgen og hver aften.

Fodcremen kan anvendes i mellemrummet mellem tæerne, trænger hurtigt ind og fedter ikke.


Allpresan Diabetic er udviklet og målrettet diabetikere, hvor vigtigheden i hudens fugttilførsel og hudens åndbarhed er alt afgørende for kroppens balance.

Diabetikere har, som følge af deres sygdom, tendens til nedsat funktion af svedkirtlerne og har derfor et større behov for en mere effektiv fugtbehandling af huden, hvor der bliver fugtet i dybden, uden at porene bliver tilstoppet eller lukket inde. En blokering af huden kan medføre en ubalance i kroppen og derved en forværring af diabetikerens tilstand.

Produkterne har opnået klassificering som Medicinsk produkt klasse IIA.

Produkterne i denne serie, har derfor været igennem flere dokumenterede undersøgelser samt tests på diabetikeres hud og er her blevet godkendt, med dokumentation, for produkternes virkning.

Serien indeholder et carbamid indhold af henholdsvis 5 eller 10 %, hvilket indikere intensiteten af selve produkternes respektive formål i behandlingen af huden. 

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med