Fri fragt fra 499 DKK            Levering 1-2 hverdage            Anerkendte fodplejeprodukter

Få personlig rådgivning af fodterapeut på Tlf. 22 55 99 01

Collagen Socks - med Argan olie. VOESH, 1 par

60,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 1192
1
+
Læg i kurven
Beskrivelse
Sådan anvender du masken
Om VOESH

VOESH Collagen sokker

Voesh Collagen Socks er en fodmaske som virker blødgørende og fugtgivende. Når du åbner pakken finder du et sæt ’sokker’ der passer til alle skostørrelser…

Voesh Collagen Socks indeholder Argan olie og blødgørende macadamiaolie, giver intens fugt pleje til dine fødder og virker samtidig kølende og opfriskende.

Den blødgørende maske er i ’sokkerne’, sæt dig og slap af med fodmasken i 5-10 minutter eller længere. Når du er klar til at give din pedicure, skal du blot fjerne maskens tåspidser langs de perforerede linjer.

Når du tager sokkerne af, kan du massére den creme der sidder tilbage på huden godt ind i fødderne. 

Leverer en intens fugtighed og giver en synlig udglatning af huden.

Masken er fremstillet med et tyndt dobbeltlags materiale, som beskytter op til 98,9% af UV-stråler.

VOESH Collagen Socks er en hygiejnisk engangs-sok til fødderne med naturlige ingredienser, produktet er desuden vegansk.

Collagen Socks er en fodmaske, som er udviklet til at fugte og pleje tør og ru hud på fødderne. Her er en trinvis vejledning til at anvende denne collagen maske:

  1. Sørg for at dine fødder er rene og tørre. Du kan eventuelt skrubbe dine fødder for at fjerne døde hudceller og forbedre maskens effektivitet.
  2. Åbn pakken og tag sokkerne ud. De vil være fyldt med en gel-lignende væske. Massér posen for at fordele væsken godt.
  3. Træk sokkerne på dine fødder og juster dem, så de sidder behageligt og tæt på huden. Det kan være en god idé at bruge et par tætsiddende sokker over collagen sokkerne for at holde dem på plads.
  4. Lad masken virke i cirka 20-30 minutter, eller efter anvisning på pakken. Du kan slappe af og lade masken gøre sit arbejde i denne tid.
  5. Efter den anbefalede tid, tager du sokkerne af og kassér dem.
  6. Massér eventuelt resterende væske ind i dine fødder og lad det tørre.

Det anbefales at bruge disse sokker en eller to gange om ugen for at opnå bedste resultat. Vær opmærksom på at collagen sokkerne primært er beregnet til at pleje og fugte huden på fødderne og ikke til at behandle alvorlige fodproblemer.

VOESH har gjort det til deres mission at gøre selvforkælelse en del af alles hverdag, og har med deres store udvalg af spa-behandlinger taget selvkærlighed til det næste niveau.

VOESH er ligeledes førende inden for ærlig, naturlig, ren og etisk fremstillingspraksis, og er altid et skridt foran, når det kommer til at finde de bedste ingredienser til din SPA-oplevelse.

VOESH´s produkter er skabt af 100% veganske og rene ingredienser.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare