Fri fragt fra 499 DKK   Levering 1-2 hverdage

Ring og få personlig rådgivning af fodterapeut på Tlf. 22 55 99 01

Collagen Socks - med Argan olie. VOESH, 1 par

60,00 kr.
Varenummer: 1192

VOESH Collagen sokker

Voesh Collagen Socks er en fodmaske som virker blødgørende og fugtgivende. Når du åbner pakken finder du et sæt ’sokker’ der passer til alle skostørrelser…

Voesh Collagen Socks indeholder Argan olie og blødgørende macadamiaolie, giver intens fugt pleje til dine fødder og virker samtidig kølende og opfriskende.

Den blødgørende maske er i ’sokkerne’, sæt dig og slap af med fodmasken i 5-10 minutter eller længere. Når du er klar til at give din pedicure, skal du blot fjerne maskens tåspidser langs de perforerede linjer.

Når du tager sokkerne af, kan du massére den creme der sidder tilbage på huden godt ind i fødderne. 

Leverer en intens fugtighed og giver en synlig udglatning af huden.

Masken er fremstillet med et tyndt dobbeltlags materiale, som beskytter op til 98,9% af UV-stråler.

VOESH Collagen Socks er en hygiejnisk engangs-sok til fødderne med naturlige ingredienser, produktet er desuden vegansk.

1
+
Læg i kurven
Om VOESH

VOESH har gjort det til deres mission at gøre selvforkælelse en del af alles hverdag, og har med deres store udvalg af spa-behandlinger taget selvkærlighed til det næste niveau.

VOESH er ligeledes førende inden for ærlig, naturlig, ren og etisk fremstillingspraksis, og er altid et skridt foran, når det kommer til at finde de bedste ingredienser til din SPA-oplevelse.

VOESH´s produkter er skabt af 100% veganske og rene ingredienser.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare