Fri fragt fra 499 DKK   Levering 1-2 hverdage

Ring og få personlig rådgivning af fodterapeut på Tlf. 22 55 99 01

Lanolin Creme. Peclavus, 100 ml.

129,00 kr.
  • Lanolin fodcreme plejer, beskytter og opheler revnet hud
  • Forhindrer øjeblikkelig fugttab
  • Har en beroligende effekt, også på sart hud
1
+
Læg i kurven

Peclavus Lanolin Creme

Denne lanolin creme indeholder, udover lanolin, værdifulde ingredienser såsom avocado-, mandel- og jojobaolie. Også ingredienser som morgenfrueblomst, arnika, lavendel, salvie og rosmarin finder du i denne skønne creme. Genindfedter huden ved hjælp af helt naturlige ingredienser og egner sig rigtig godt til sart hud. Skøn duft! Anvend kun en lille mængde ad gangen.

Hvad er Lanolin?

Lanolin er et fedtstof der udvindes fra fåreuld. Lanolin er kendt som et blødgørende middel , hvilket betyder, at det hjælper med at lindre tør eller dehydreret hud .

En undersøgelse offentliggjort i Clinical Medicine & Research har påvist, at lanolin kan reducere vandtab fra huden med mellem 20% og 30%. Det kan hydrere, blødgøre og forbedre udseendet af ru og skællende områder.

Kort sagt er lanolin ekstremt fugtgivende og har evnen til at blødgøre huden for at hjælpe med at forbedre udseendet og fornemmelsen af ​​ru, tørre eller flagende områder.

Peclavus serien har den tyske NATRUE-certificering som er din garanti for et produkt der er miljøvenligt både i produktion, emballage og indhold. Består af min. 80% planter og urter og er ikke tilsat skadelige ingredienser som kunstig parfume, parabener, farvestoffer, mineralsk olie, mikroplastik etc.

Duft: Frisk og sød 

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare