Fri fragt fra 499 DKK   Levering 1-2 hverdage

Ring og få personlig rådgivning af fodterapeut på Tlf. 22 55 99 01

Mod tør hud og hælrevner - ideel til natpleje. Allpresan PODOexpert Repair Creme, 35 ml.

49,00 kr.
  • Anvendes til meget tør hud og hælrevner
  • Blødgør mærkbart huden og modvirker hård hud
  • Tilfører huden intensiv fugtpleje
For optimal pleje anbefales denne fodcreme sammen med Repair cremen
1
+
Læg i kurven
Beskrivelse
Anvendelse
Om Allpresan PODOEXPERT

Ideel som ekstra natpleje. 

Allpresan Podoexpert Repair Cream er udviklet til den daglige pleje af sprukken hud på fødderne. Den reparerer og regenererer den beskyttende hudbarriere og fugter huden. Repair Cream indeholder den patenterede LIPO 2 Skin Repair Technology baseret på hudrelaterede lipider, der passer perfekt ind i den beskadigede hudbarriere for at styrke, beskytte og reparere den.

Fodcremen reparerer og regenererer hudens beskyttende barriere og tilfører intensivt fugt. Ideel som supplerende pleje ovenpå skumcremen.

Aktive ingredienser:

  • BarrioExpert® LIPO² hudreparerende teknologi
  • Carbamid
  • Panthenol
  • Carbamid (8%)

Allpresan Podoexpert Repair Cream

For optimal pleje af huden på fødderne bør Allpresan Podoexpert Repair Cream ideelt set påføres to gange dagligt (morgen og aften - som ekstra natpleje sammen med Allpresan Podoexpert Repair skumcreme) eller efter behov på den sprukne hud.

Allpresan Podoexpert Repair Cream til sprukken hud absorberes hurtigt uden at fedte.

Allpresan PODOEXPERT er den mest reparerende fodplejelinje i Allpresan serien og anbefales altid til de hudtyper, der har behov for mest.

PODOEXPERT, har den sidste nyudviklede og patenterede formel fra Allpresan, med Lipo² Hud-reparerende teknologi. Lipo² teknologien gør at hudens lipider bliver repareret mere effektivt end set før.

Hvis man forestiller sig hudens barriere som et puslespil og der mangler nogle ”brikker”, vil disse manglende brikker være de lipider der ikke er intakte. Lipo² teknologien tilfører de manglende brikker til huden, således at den er intakt. Hudens lipider har stor betydning for fugtbalancen og hudens modstandskraft.

Lipo² teknologien er perfekt til alle, der behøver ekstra fugt i dybden og ekstra reparation af hudens overflade. 

De fleste produkter i Allpresan serien indeholder ikke parabener eller parfume og mange af seriens produkter er anbefalet og godkendt af det tyske astma- og allergiforbund.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare