Fri fragt fra 499 DKK - Levering 1-2 hverdage - Anerkendte fodplejeprodukter

Få personlig rådgivning af fodterapeut på Tlf. 22 55 99 01

Negletinktur mod Neglesvamp. Allpresan Podoexpert, 50 ml.

179,00 kr.
Fragt omk. tillægges
4 anmeldelser
Varenummer: 1011
  • Særdeles effektiv spray mod neglesvamp
  • Forebygger og behandler neglesvamp
  • Genopbygger og reparerer neglen
Husk at behandle fodtøjet for svampesporer - tilkøb svampehæmmende skospray her
1
+
Læg i kurven
Beskrivelse
Vejledning
Ingredienser
Om Allpresan PODOEXPERT

Allpresan Podoexpert Negletinktur - effektiv behandling af neglesvamp

Allpresan Podoexpert negletinktur er en særdeles effektiv behandling mod neglesvamp, der indeholder en unik kombination af aktive ingredienser, der hjælper med at bekæmpe svampen og forhindre yderligere spredning. Dette produkt er velegnet til behandling af både let og svær neglesvamp og kan også anvendes til at forhindre tilbagevendende infektioner.

Hvordan fungerer Allpresan Podoexpert Negletinktur?

Allpresan Podoexpert Negletinktur indeholder en unik sammensætning af aktive ingredienser, der hjælper med at bekæmpe neglesvamp. Den aktive ingrediens i tinkturen er Piroctone Olamin, der har en svampedræbende effekt på neglesvamp og forhindrer yderligere spredning. Tinkturen indeholder også tea tree-olie, der hjælper med at lindre irritation og rødme omkring neglen.

Hvordan bruger du Allpresan Podoexpert Negletinktur?

Allpresan Podoexpert Negletinktur har en præcis applikator, der gør det nemt at påføre produktet på neglen og omkringliggende hud. Det anbefales at påføre tinkturen på den inficerede negl og omkringliggende område to gange om dagen. For at opnå de bedste resultater er det vigtigt at fortsætte behandlingen i mindst et år.

Hvorfor vælge Allpresan Podoexpert Negletinktur?

Allpresan Podoexpert Negletinktur er en effektiv og kvalitetsbevidst løsning til behandling af neglesvamp. Dette produkt er fremstillet af den anerkendte tyske producent Allpresan, der har specialiseret sig i fodplejeprodukter. Tinkturen er også nem at bruge og har en præcis applikator, der gør det let at påføre produktet på neglen og omkringliggende hud. Endelig indeholder Allpresan Podoexpert Negletinktur kun naturlige ingredienser og er derfor et sikkert og effektivt valg til behandling af neglesvamp.

Besøg fodmagasinet.dk for at købe Allpresan Podoexpert Negletinktur og andre effektive produkter til behandling af neglesvamp. Vi tilbyder kun de bedste produkter fra anerkendte producenter, så du kan være sikker på at få en effektiv og kvalitetsbevidst behandling af din neglesvamp.

Aktive ingredienser:
BarrioExpert® LIPO² hudreparerende teknologi
Ony-Repair-Infusion Teknologi
Panthenol

Hvis du har fodsvamp eller neglesvamp, er det en god idé at spraye dit fodtøj med en svampedræbende sko-deodorant så du derved får stoppet smitten.

Indeholder ikke parfume eller parabener.

Allpresan Podoexpert Negletinktur mod neglesvamp

Sådan behandler du neglesvamp med Podoexpert Negletinktur

  • Ryst flasken godt inden brug, og hold den lodret når der sprayes.
  • Spray 2 x dagligt.

Neglesvamp skal behandles indtil der er groet en helt ny, svampefri negl frem. Det tager ca. et år.

Stopper du med at bruge produktet for tidligt, risikere du at svampeinfektionen vender tilbage.

Tip fra fodterapeuten

Klip og slib jævnligt din negl kort/tynd.

Allpresan Podoexpert Negletinktur mod neglesvamp

Dimethylisosorbid, Butan, Isopropylalkohol, Capryl/Capric Triglycerid, Piroctone Olamin, Biotin, Panthenol, Marmora Vulgaris Shoot Extract, Aqua, Propylene Glycol, Sorbitol.

Allpresan PODOEXPERT er den mest reparerende fodplejelinje i Allpresan serien og anbefales altid til de hudtyper, der har behov for mest.

PODOEXPERT, har den sidste nyudviklede og patenterede formel fra Allpresan, med Lipo² Hud-reparerende teknologi. Lipo² teknologien gør at hudens lipider bliver repareret mere effektivt end set før.

Hvis man forestiller sig hudens barriere som et puslespil og der mangler nogle ”brikker”, vil disse manglende brikker være de lipider der ikke er intakte. Lipo² teknologien tilfører de manglende brikker til huden, således at den er intakt. Hudens lipider har stor betydning for fugtbalancen og hudens modstandskraft.

Lipo² teknologien er perfekt til alle, der behøver ekstra fugt i dybden og ekstra reparation af hudens overflade. 

De fleste produkter i Allpresan serien indeholder ikke parabener eller parfume og mange af seriens produkter er anbefalet og godkendt af det tyske astma- og allergiforbund.

Kundeanmeldelser

Baseret på 4 anmeldelser
100%
(4)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
12. maj. 2024

Hjørdis Laustsen
Overraskende middel
Virkelig et produkt der virker. Prøvede flere andre uden held.
17. mar. 2023

Lisbet Thomsen
Meget virksomt
Jeg har haft neglesvamp i mange år og prøvet forskellige præparater. Allpresan Podoexpert er det første som virkelig har hjulpet. Nu glæder jeg mig til en sommer med pæne tånegle og til neglene er skiftet helt!
12. sep. 2022

Katrina
Great value
Very good results. I finally can see that my nail can be healthy again. But takes time and need to apply it patiently every day for few months!
26. apr. 2022

Elsebeth
virkelig effektiv.
Jeg har haft neglesvamp i en storetånegl i rigtig mange år og har brugt mange penge på piller, neglelak m.m. og intet har hjulpet.
Efter at jeg er begyndt at bruge Allpresan Oodoexpert kan jeg se at det har en god virkning. Nu kan jeg se at den negl der vokser frem har en sund farve så jeg håber det bliver ved.
Ofte købt sammen med