Fri fragt fra 499 DKK   Levering 1-2 hverdage

Ring og få personlig rådgivning af fodterapeut på Tlf. 22 55 99 01

Om mig og Fodmagasinet

Velkommen til Fodmagasinet.dk.

Mit navn er Pernille Wulff. Jeg er uddannet statsautoriseret fodterapeut og har siden 1994 arbejdet professionelt med fødder og fodpleje.

Professionel fodpleje i Fodmagasinet

Når du sætter foden indenfor i min klinik, kigger jeg derfor først og fremmest på dine fødders sundhed og funktion. Jeg er her for at hjælpe dig af med skavanker, ubehag og smerter, så du kan få sunde, velplejede og velfungerende fødder. 

Dine fødder er dit fundament, så derfor kigger jeg ikke kun på dine fødder. Jeg ser også på din kropsbygning, din gang og dit arbejde. Og på dit fodtøj og din livsstil. Det har alt sammen indflydelse på dine fødders tilstand. 

Fra flotte sko til sunde fødder

I 1994 blev jeg uddannet salgsassistent med sko og læder som speciale. Det var her min interesse for fødder startede. 

Det gik hurtigt op for mig, at fødder ikke bare er noget, vi sætter i en flot sko. Vores fødder har stor betydning for både vores velvære og sundhed. Fodproblemer kan give både ubehag, smerter og nedsat funktionsevne – ligesom vores kropsholdning, bevægemønstre og belastning påvirker vores fødders sundhed. 

Derfor blev jeg i 2004 uddannet statsautoriseret fodterapeut og har efterfølgende arbejdet med fodbehandling og -pleje. Bl.a. har jeg lavet mange mange fod- og ganganalyser hos Sahva, hvor jeg stadig er tilknyttet som konsulent.

Kvalitetsprodukter til fodpleje på fodmagasinet.dk

På fodmagasinet.dk finder du et stort udvalg af fodcremer og andre fodprodukter til fodpleje og fodbehandling.

I webshoppen finder du udelukkende anerkendte og veldokumenterede produkter, som både jeg selv, mine kunder og andre professionelle fodbehandlere, bruger i vores dagligdag til behandling af fod problematikker. Når jeg udvælger fodprodukter, er det afgørende for mig, at produkterne er både effektive og sunde. 

Gode råd til dine fødder

Har du spørgsmål eller brug for professionel vejledning, er du altid velkommen til at ringe, skrive eller stikke foden indenfor i min klinik. 

Du kan også tilmelde dig mit nyhedsbrev, hvor jeg løbende besvarer de spørgsmål, jeg oftest bliver stillet.

God fornøjelse her på siden.

Med kærlig hilsen

Pernille


Fodmagasinet er beliggende på landet ved Aarestrup - i skønne omgivelser og med Nørlund og Rold Skov i baghaven.