Fri fragt fra 499 DKK - Levering 1-2 hverdage - Anerkendte fodplejeprodukter

Få personlig rådgivning af fodterapeut på Tlf. 22 55 99 01

Til forhornet og hård hud. Allpresan PODOEXPERT Repair Skumcreme, 15% carbamid, 125 ml.

169,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 1006
  • Professionel behandling af forhornet og hård hud
  • Blødgør mærkbart huden og reducerer hård hud
  • Via specialudviklet teknologi repareres hudens lipider på kun 4 uger
1
+
Læg i kurven
Beskrivelse
Ingredienser
Om Allpresan PODOexpert

PODOEXPERT Repair Skumcreme 15% carbamid

Allpresan PODOEXPERT Repair Skumcremen (Anti-Hornhaut) er udviklet til den daglige pleje af hårdt og forhornet hud på fødderne. Huden bliver mærkbart blødere og den hård hud mindskes.

Skumcremen indeholder den patenterede BarrioExpert LIPO2 hudreparerende teknologi baseret på hudrelaterede lipider, der passer perfekt ind i hudbarrieren og dermed styrker, beskytter og reparerer huden.

Jeg anbefaler at bruge skumcremen 2 x dagligt - ved meget hård hud anbefales Lipid cremen ovenpå skumcremen.

Allpresan PODOEXPERT Repair Skumcreme

Aqua, Urea, Decyl Oleate, Octyldodecanol, Butan, Panthenol, Cetylalkohol, Propan, Glycerin, Stearinsyre, Glycerylstearat,, Capryl/Caprin Triglycerid, Hydrogeneret Lecithin, Butyrospermum Parkii Smør, Squalan, Glycerin, Poteramide, Potassium Lauroyl Hvede Aminosyrer, natrium lauroylsarcosinat, pentylenglycol, capryloyl glycin, sorbitol, hydrogenerede palme glycerider, citrat, citronsyre, tocopherol.

Allpresan PODOEXPERT er den mest reparerende fodplejelinje i Allpresan serien og anbefales altid til de hudtyper, der har behov for mest.

PODOEXPERT, har den sidste nyudviklede og patenterede formel fra Allpresan, med Lipo² Hud-reparerende teknologi. Lipo² teknologien gør at hudens lipider bliver repareret mere effektivt end set før.

Hvis man forestiller sig hudens barriere som et puslespil og der mangler nogle ”brikker”, vil disse manglende brikker være de lipider der ikke er intakte. Lipo² teknologien tilfører de manglende brikker til huden, således at den er intakt. Hudens lipider har stor betydning for fugtbalancen og hudens modstandskraft.

Lipo² teknologien er perfekt til alle, der behøver ekstra fugt i dybden og ekstra reparation af hudens overflade. 

De fleste produkter i Allpresan serien indeholder ikke parabener eller parfume og mange af seriens produkter er anbefalet og godkendt af det tyske astma- og allergiforbund.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med