Fri fragt fra 499 DKK - Levering 1-2 hverdage - Anerkendte fodplejeprodukter

Få personlig rådgivning af fodterapeut på Tlf. 22 55 99 01

Critical Repair Cream. BCL Spa, 89 ml.

89,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 2471
  • Øjeblikkelig fugt til tør og revnet hud uden at fedte
  • Hjælper med at lindre tør kløende hud
  • Nærer og reparerer hudens fugt barrier
  • Forhindrer revner ved daglig brug
Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Beskrivelse
OM BCL SPA

Critical Repair Cream

Indeholder ingredienser som: Safflower, Solsikke, Jojoba & Olivenolie. En blanding af olier med antiinflammatoriske og fugtgivende egenskaber, der hjælper med at pleje og fugte huden. Med et højt indhold af antioxidanter beskytter disse olier huden mod frie radikaler og skader forårsaget af miljømæssige stressfaktorer.

Med en unik ikke-fedtet formel, der absorberer på huden i løbet af få minutter.

Mere end bare en håndcreme, den er også fantastisk til fødder, albuer, knæ, næsten hvor som helst, der er tørt, revnet, eller meget tør hud. Denne reparerende creme er en favorit for mange kunder. Har en meget svag duft og meget drøj i brug.

Helbredende fordele ved Arnica olie, som er hovedIngrediens i Critical Repair Cream.

Arnica-olie har en antimikrobiel virkning og antiinflammatoriske egenskaber og kan være nyttige til behandling eller lindring. Derudover undgår du at din hud udtørre.

I 2007 fandt man ud af at arnica har en smertedæmpende effekt på muskelsmerter.

Ved brug af Arnica kan du slippe af med hudproblemer. Arnica-ekstrakter bruges som ingrediens i flere lotioner beregnet til behandling af hudinfektioner, eksem, kløe og åbne sår.

Arnica kan bruges mod ømhed, efter forstuvninger, blå mærker og hævelser vedr f.eks. Insektbid. Hjælper på tør hud. Undgå strækmærker ved graviditet, smør min. 4 gange om dagen.

BCL SPA

BCL SPA vil gerne være med til, at skabe skønhed og velvære hos deres kunder, derfor laver de økologiske produkter af høj kvalitet, de mener, at vi mennesker fortjener at leve en sundere og lykkeligere livsstil og pleje vores krop med gode produkter. BCL SPA mener , at ved at pleje sig selv, får man det bedre. De laver højeste kvalitets spa produkter som muligt, ved hjælp af certificerede organiske ingredienser som ikke er testet på dyr og går op i at bruge miljøansvarlige emballager. De vil gerne fremme en unik spa oplevelser og give gode hudresultater. Firmaet blev grundlagt i 2011, hvor BCL Spa var et af de første mærker, til at tilbyde et komplet manicure og pedicure produkt system med certificerede økologiske ingredienser med deres 4 trins system. I dag har BCL Spa over 120 produkter. Fabrikken er beliggende i det solrige sydlige Californien. Deres produkter er alle fri for sulfater, parabener, GMOer, phthalater og andre hårde konserveringsmidler. De bruger kun de bedste ingredienser, de håndvælger frugt og botanicals, der er bæredygtige indkøbt og certificeret økologisk.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med