Fri fragt fra 499 DKK - Levering 1-2 hverdage - Anerkendte fodplejeprodukter

Få personlig rådgivning af fodterapeut på Tlf. 22 55 99 01

Sål med memory skum - til trætte og ømme fødder. Pedag Sneaker Magic step, 1 par.

37

229,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 1497
  • Velegnet til trætte fødder
  • Med svangstøtte og forfodsløft
  • Ekstra blødt Memory Skum
  • Bæredygtig bambusfrotté; ekstra absorberende og naturligt antibakteriel
  • Kan vaskes i hånden
1
+
Læg i kurven
Beskrivelse

Pedag Sneaker Magic Step

Sålen er velegnet til brug uden strømper eller hvis du har tendens til fugtige eller sure fødder. 

Det viskoelastiske gelskum dæmper din fod individuelt, mens fodsålen forsigtigt understøtter foden, anklen og knæled. Den absorberende frotté lavet af bæredygtig bambusfiber absorberer fugt fra fødderne.

Om Magic Step sneaker

Kan du lide den helt særlige dæmpende effekt af en memory foam-sål, men værdsætter også den afslappende effekt af en fast fodsål, så vil jeg anbefale denne model fra Pedag. Den veganske memory foam fodsål, kombinerer begge egenskaber og du vil mærke en behagelig, men samtidig fast støtte i dit fodtøj.

Memory-skummet dæmper mærkbart med det samme og tilpasser sig fodens form igen og igen. Den anatomisk formede fodsål understøtter foden på tre måder med en langsgående svangstøtte, forfodspude og hælpude. Dette dæmper stødene, lindrer foden og beskytter rygsøjlen og dine led.

Den bløde og særligt hygiejniske bambusfiber på toppen absorberer 60% mere fodfugt end bomuld og sikrer et hygiejnisk klima i skoen. Bambusfibre tørrer også 20% hurtigere end bomuld og er naturligt antibakterielle.

Tag sålerne ud af skoen når du har brugt dem, og lad dem tørre til næste dag. Det mest optimale er at have to par at skifte med.


Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare