Fri fragt fra 499 DKK - Levering 1-2 hverdage - Anerkendte fodplejeprodukter

Få personlig rådgivning af fodterapeut på Tlf. 22 55 99 01

Kølende fodbalsam. Gehwol Fusskraft Mint, 125 ml.

89,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 1119
  • Egnet til varme og brændende fødder
  • Opkvikker og har en kølende effekt
  • Forebygger fodsvamp og kløe imellem tæerne
1
+
Læg i kurven
Beskrivelse
Tips fra Fodterapeuten
Om Gehwol

Gehwol Fusskraft Mint, 125 ml.

Kølende og opfriskende - trænger ind med det samme.

Gehwol Fusskraft Mint er en kølende fodbalsam med naturligt mentol, æteriske olier af rosmarin, bjergfyr og lavendel som opkvikker og køler varme og brændende fødder.

Gør dine fødder friske og fit med GEHWOL FUSSKRAFT MINT

"GEHWOL FUSSKRAFT MINT er den ideelle løsning til at holde dine fødder friske og i form før eller efter en aktiv dag. Den kombinerer de revitaliserende og forfriskende egenskaber fra en kølende myntelotion, beriget med en asiatisk medicinsk planteolie, med den blide pleje fra en hurtigt absorberende balsam. Med naturlig mentol, rosmarin, bjergfyr og lavendelolie får du en spontan forfriskning, der styrker trætte og ømme fødder.

En kølende myntelotion og plejende balsam i én - hurtig absorption

Denne innovative formel er designet til at bekæmpe fodlugt og sikrer langvarig beskyttelse. Med velafprøvede antiseptiske ingredienser forebygger GEHWOL FUSSKRAFT MINT betændelse og kløe mellem tæerne. Fordel cremen tyndt på dine fødder og ben, og massér forsigtigt ind. Den absorberes hurtigt, efterlader ingen fedtet fornemmelse og giver dig følelsen af rene og smidige fødder.

Egnet til normal hud - en del af GEHWOL FUSSKRAFT-serien

GEHWOL FUSSKRAFT MINT er velegnet til normal hud og er en del af GEHWOL FUSSKRAFT-serien, kendt for deres pålidelige fodplejeprodukter. Den indeholder nøgleingredienser som mynteolie, menthol, rosmarinolie, bjergfyrolie og lavendelolie, der arbejder i harmoni for at opfriske og pleje dine fødder på bedste vis.

Opfriskende naturlige ingredienser til trætte og ømme fødder

Giv dine fødder den opfriskende oplevelse, de fortjener, med GEHWOL FUSSKRAFT MINT. Denne unikke fodcreme med naturlige ingredienser giver dig ikke kun velplejede fødder, men også en behagelig duft, der efterlader dig følelsen af ​​friskhed og lethed.

Gehwol Fusskraft Mint påføres på fødder og ben, og masseres let ind. Cremen trækker hurtigt ind, fedter ikke, køler, opkvikker og efterlader en behagelig følelse af velplejede fødder.

Bestil din GEHWOL FUSSKRAFT MINT fodcreme i dag og opdag den ideelle løsning til revitalisering og pleje af varme fødder. Med dens forfriskende egenskaber og effektive beskyttelse mod fodlugt vil du nyde velvære og komfort hele dagen lang.

Dermatologisk testet. Også egnet til diabetikere.

Gehwol Fusskraft Mint

Den dufter meget frisk og er helt fantastisk til at holde fødderne friske i sommervarmen. 

Professionel fodpleje fra Gehwol

Gehwol fodcremer er en serie af kvalitetscremer, der bruges af professionelle behandlere verden over – også hos mig som fodterapeut.  

Gehwol er en anerkendt og velrenommeret, tysk producent, der fabrikerer en fantastisk virkningsfuld serie af fodplejeprodukter og helende cremer. Gehwol har produceret fodplejeprodukter i 138 år (!) og er i dag Tysklands mest kendte fodplejebrand.

Ud over produkter til fodpleje, producerer Gehwol cremer og andre plejende produkter til ben, negle og hænder.

Du kan kun købe produkter fra Gehwol i specialbutikker – som fx apoteker og fodspecialister, fordi Gehwol er overbeviste om, at ekspertrådgivere og fodspecialister har den nødvendige viden og empati, der kan hjælpe med at finde præcis det produkt, du har behov for.

Fodcremer baseret på natur, videnskab og test

Alle Gehwols fodcremer er urtebaserede, medicinske produkter. Det sikrer en mild og skånsom pleje af den følsomme hud på fødderne.

Produkterne er baseret på videnskabelig og veldokumenteret viden - dels om hudens opbygning og funktionsmåde og dels de aktive, medicinske stoffer i planterne, der bruges i cremerne.

Alle produkter bliver desuden nøje kontrolleret og er dermatologisk testet. Du kan derfor trygt bruge fodplejecremer og andre produkter fra Gehwol.

Fodcremerne er ligeledes velegnede til diabetikere.

Sunde fødder med fodcremer fra Gehwol

Gehwol har specialiseret sig i at udvikle produkter, som kan holde fødderne friske og sunde dagen lang. Gehwol fodpleje serie består af forskellige cremer til fodpleje, som hver især hjælper og plejer dine fødder. I fodplejeserien finder du bl.a.

  • Fugtgivende og blødgørende produkter til den daglige pleje af dine fødder
  • Opfriskende og kølende fodbade og fodcremer
  • Varmende fodbade og fodcremer – til de kolde fødder
  • Cremer, der beroliger ømme punkter, fx ligtorne
  • Cremer og spray mod fodlugt

Ved regelmæssig brug af Gehwol fodcreme har du altid velplejede fødder. Med velplejede fødder kan du ofte afhjælpe og forebygge problemer, ligesom det giver stor velvære. 

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med