Fri fragt fra 499 DKK - Levering 1-2 hverdage - Anerkendte fodplejeprodukter

Få personlig rådgivning af fodterapeut på Tlf. 22 55 99 01

Nail Strengthener RXx. CND

239,00 kr.
Fragt omk. tillægges
1
+
Læg i kurven
Beskrivelse

Stærkere negle på kun 14 dage!

Sig farvel til svage og beskadigede negle på bare 14 dage!

CND™ Strengthener RXx, en innovativ neglebehandling designet til at reparere og styrke svage og beskadigede negle uden formaldehyd. Denne innovative formel kombinerer kraftfulde ingredienser som sellerifrøekstrakt og Tsubaki-olie for at styrke dine naturlige negle, forbedre tykkelsen og udglatte overfladen af den naturlige negl.

Den blide og hurtigtørrende formel skaber en beskyttende barriere, der hjælper med at reparere og fremme naturneglens vækst, hvilket resulterer i synligt stærkere negle og en glattere overflade på bare 14 dage*.

Det, der adskiller CND™ Strengthener RXx, er den innovative formulering uden sundhedsskadelige ingredienser som formaldehyd, samt den åndbare, veganske formel, der tillader ilt og vand at trænge ind i neglene, hvilket sikrer neglenes generelle sundhed under og efter behandlingen.

CND™ Strengthener RXx er en premium-behandling, der giver effektiv pleje uden kompromiser og er velegnet til både hjemmebrug og professionelle i neglesaloner. Genskab dine negles styrke og naturlige, smukke look med den nærende kraft fra CND™ Strengthener RXx.

Sådan anvendes CND Rxx Strengthener:

OBS! Ryst produktet i 30 sekunder inden påføring.

  • Dag 1: Påfør to lag på afrensende naturnegle. I salonen renses neglen med ScrubFresh™ før Strengthener RXx påføres.
  • Dag 2-3: Påfør et lag dagligt
  • Dag 4: Aftag produktet og start forfra.

*Klinisk test, der viser, at 97% af deltagerne oplevede, at deres negle var stærkere efter 14 dage (Panel med 34 personer).

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare