Fri fragt fra 499 DKK - Levering 1-2 hverdage - Anerkendte fodplejeprodukter

Få personlig rådgivning af fodterapeut på Tlf. 22 55 99 01

PediRoller til høj vrist, incl. kølende gel, 100 ml.

145,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 2870
  • Fodmassagerulle til trætte fødder - reducerer spændinger
  • Giver øjeblikkelig lindring af almindelige fodsmerter i hælen og svangen
  • Kan fryses før brug for bedre effekt
  • Vejledning til fodøvelser medfølger
Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Beskrivelse

Pediroller

Stræk- og styrkeprogrammer spiller en vigtig rolle i behandlingen af ​​hæl- og svangsmerter forårsaget af plantar fasciitis. I en undersøgelse* blev 83 % af patienter involveret i strækprogrammer for hælsmerter behandlet med succes.

Hvad er Pediroller?

PediRoller er et træningshjælpemiddel, der giver øjeblikkelig lindring af almindelig hæl- og fodsmerter. Anvendes regelmæssigt, kan PediRoller opretholde sunde fødder og løse problemer med hæl- og fodsmerter som plantar fasciitis.

Hvordan virker Pediroller?

PediRoller hjælper med at strække plantar fascia, et bånd af bindevæv, der løber langs undersiden af ​​foden, øger fleksibiliteten og reducerer smerten. Dens rillede design masserer trætte fødder, hvilket reducerer spænding og stimulerende cirkulation til de berørte områder.

Det kan bruges som kuldebehandling ved at køle eller fryse før brug, hvilket vil hjælpe med at reducere betændelse og bekæmpe smerter.

Let at bruge, PediRoller kræver hverken batterier eller el og kan bruges hurtigt, mens du sidder og læser, ser tv eller bare slapper af.

Hvordan bruges Pediroller?

Følg øvelsesvejledningen i pakken, rul ​​foden frem og tilbage. Øvelsen skal gentages i 3 til 5 minutter to gange om dagen, morgen og aften.

Frysning af produktet før brug vil hjælpe, hvis området er betændt.

Hvem bør ikke bruge Pediroller?

Diabetikere og personer med kredsløbsforstyrrelser bør søge professionel rådgivning før brug. Må ikke anvendes på ødelagt hud og opbevares utilgængeligt for børn.

Hvor effektiv er Pediroller?

PediRoller bruger en gennemprøvet øvelse til at holde fødderne sunde. Den kan let bruges til at hjælpe med at strække plantar fascia, øget fleksibilitet og reducere smerter.

Korrekt træning af fødderne vil holde dem sunde og stærke. Stræk- og styrkeprogrammer spiller en vigtig rolle i behandlingen af ​​hæl- og svangsmerter forårsaget af plantar fasciitis. I en undersøgelse* blev 83 % af patienter involveret i strækprogrammer for hælsmerter behandlet med succes.

PediRoller er et CE-mærket medicinsk udstyr.

*Reference: Wolgin M, Cook C, Graham C, Mauldin D. Konservativ behandling af plantar hælsmerter: langtidsopfølgning. Fod Ankel Int. 1994;15:97-102

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare