Fri fragt fra 499 DKK - Levering 1-2 hverdage - Anerkendte fodplejeprodukter

Få personlig rådgivning af fodterapeut på Tlf. 22 55 99 01

Håndcreme med medicinsk honning. Revamil, 100 ml.

89,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 2743

Revamil Håndcreme er en hudvenlig og hudbeskyttende håndcreme, kombineret med ren medicinsk honning. I kraft af det høje indhold af honning, har håndcremen gode antibakterielle egenskaber og antioxidanter i håndcremen giver ro til beskadiget hud og hjælper til heling.

1
+
Læg i kurven
Beskrivelse
Dosis og Anvendelse
Om Revamil

Revamil honning udvindes i Holland under kontrollerede forhold i sunde og udvalgte bikolonier uden brug af pesticider. Honningen er steriliseret og således ren og uden rester af pollen og sporedannende bakterier.

Der er tilsat mandelolie og sheasmør som fugter, blødgør, plejer og beskytter huden og forebygger udtørring. Den er Indeholder ingen farmaceutiske stoffer og er parabenfri.

Indhold

En tube indeholder 100 ml

Holdbarhed efter åbning 6 mdr.

Anvend ikke Revamil håndcreme, hvis der er kendt honning allergi.

Revamil Håndcreme

Revamil håndcreme kan anvendes til tørre, sprukne hænder, ru og irriteret hud.

  • Revamil håndcreme påføres let og masseres ind i hænderne
  • Lad håndcremen trække ind i huden og gentag efter behov.

Revamil honning udvindes i Holland under kontrollerede forhold i sunde og udvalgte bikolonier uden brug af pesticider. Revamil er steriliseret og således ren og uden rester af pollen og sporedannende bakterier. Revamils antibakterielle virkning skyldes først og fremmest honningens høje enzymindhold. I et fugtigt sårmiljø sikrer enzymet glukose oxidase en langsom og langvarig frigivelse af små mængder hydrogenperoxid. Herved dræbes bakterierne effektivt, uden at granulationsvævet angribes. Den antibakterielle aktivitet i ren, kontrolleret Revamil honning er fastslået ved måling af den væksthæmmende virkning over for vigtige sårbakterier

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med