Fri fragt fra 499 DKK - Levering 1-2 hverdage - Anerkendte fodplejeprodukter

Få personlig rådgivning af fodterapeut på Tlf. 22 55 99 01

Til Tør/Meget Tør hud. Allpresan Pedicare (3) Skumcreme (med "calming" duft) 10% carbamid, 125 ml.

119,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 1664
  • Til den daglige pleje af meget tør hud på fødderne
  • Giver intens og langvarig fugtighed
  • Reducere dannelse af hård hud
  • Trænger hurtigt ind, og fedter ikke.
Til tør hud anbefaler jeg fodbad med plejende og blødgørende effekt.
1
+
Læg i kurven
Beskrivelse
Vejledning
Ingredienser
Allpresan Pedicare

Allpresan Pedicare (3)

Allpresan Pedicare 3 skumcreme med frisk duft er en effektiv løsning til meget tør hud på fødderne. Denne skumcreme indeholder en høj koncentration af 10% carbamid, som virker fugtgivende og plejende på huden. Den er specielt formuleret til at trænge hurtigt ind i huden og efterlader fødderne bløde og smidige.

Egenskaber og fordele:

  • Indeholder 10% carbamid, som er en kraftfuld fugtgiver til meget tør hud
  • Skumcremen trænger hurtigt ind i huden og efterlader ingen fedtet rester
  • Frisk duft, der giver fødderne en behagelig og ren fornemmelse
  • Kan anvendes dagligt for at holde fødderne bløde og smidige
Allpresan Pedicare 3 skumcreme med frisk duft er en ideel løsning til meget tør hud på fødderne. Den er let at anvende og trænger hurtigt ind i huden, hvilket gør den perfekt til brug i dagligdagen. Med en høj koncentration af carbamid vil denne skumcreme give dine fødder en effektiv fugtbehandling og efterlade dem bløde og velplejede.

Allpresan Pedicare (3) med duft

Påfør en passende mængde af skumcremen på fødderne og massér blidt ind, indtil den er absorberet af huden. Brug skumcremen dagligt eller efter behov for at opretholde en sund og velplejet hud på fødderne.

OBS.

  • Ryst godt før brug og hold oprejst under påføring
  • Fjern den manipulationssikre forsegling på bagsiden af ​​dispenser-pumpen før første brug

BarrioExpert Technology giver skumcremen en særlig høj dækkeevne – en lille mængde er tilstrækkelig til store hudområder. Allpresan pedicare med beroligende duft absorberes hurtigt uden at fedte.

Kun til ekstern brug. 


Allpresan Pedicare (3) med duft

Aqua, Urea, Decyl Oleate, Octyldodecanol,Butane, Cetyl Alcohol, Propane, Stearic Acid, Glycerin,Propanediol, Glyceryl Stearate, Allantoin, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Palm Glycerides, Potassium Lauroyl Wheat Amino Acids, Capryloyl Glycine, Sorbitol,Sodium Lauroyl Sarcosinate, Glucuronic Acid, Rhamnose,Glucose.

Aqua, Urea, Decyl Oleate, Butane, Propane, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Glucoside, Sodium Lactate, Panthenol, Allantoin, Sodium Cetearyl Sulfate, Phenoxyethanol, Lactic Acid, Parfum.


Allpresan Pedicare serien er den oprindelige og klassiske serie til alle hudtyper, som giver huden optimal fugt hvor behovet er størst, uden at lukke porerne i huden.

Serien indeholder et carbamid indhold på henholdsvis 5, 10, 15 eller 18 %, hvilket indikere intensiteten af selve produkternes styrke og formål i behandlingen af huden.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med