Fri fragt fra 499 DKK - Levering 1-2 hverdage - Anerkendte fodplejeprodukter

Få personlig rådgivning af fodterapeut på Tlf. 22 55 99 01

Skumcreme mod Fodsvamp. Allpresan Podoexpert Repair, 125 ml.

179,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 1012
  • Særdeles effektiv fodcreme til behandling af fodsvamp
  • Forebygger og bekæmper fodsvamp
  • Genopbygger huden og gør den mere modstandsdygtig
Jeg anbefaler flg. produkt til behandling af svampesporer i fodtøj
1
+
Læg i kurven
Beskrivelse
Vejledning
Ingredienser
Om Allpresan PODOEXPERT

Allpresan Podoexpert Repair Skumcreme mod fodsvamp

Forebygger og bekæmper svampen mens huden genopbygges og styrkes.  

Podoexpert Repair Skumcreme mod fodsvamp er udviklet til at understøtte behandlingen af fodsvamp, især for svampefølsom hud. Den indeholder et Teflose-kompleks, som forhindrer skadelige bakteriers evne til at klæbe til huden og dermed bes Biomimetiske lipider og allantoin stabiliserer og regenererer hudbarrieren, genopretter dens naturlige beskyttelsesfunktion og reducerer risikoen for infektioner. Formlen med Piroctone Olamin absorberes hurtigt uden at fedte. Produktet er effektivt og økonomisk med en særlig skumteknologi, ideel til daglig pleje under fodsvampsterapi.

Podoexpert er perfekt til alle der behøver ekstra fugt i dybden, og ekstra reparation af hudens overflade. Allpresan Podoexpert er den mest reparerende linje i Allpresan serien, og anbefales altid til de hudtyper der har behov for mest.

Velegnet til;

  • Svampefølsom hud

Husk at anvende 2 x dagligt.

Allpresan PODOEXPERT mod fodsvamp

Smøres på rene fødder morgen og aften. Brug en mængde på størrelse med en golfkugle - dette er nok til begge fødder.

Det er vigtigt at du behandler op til ca. 14 dage efter, at du har set/oplevet de sidste symptomer, ellers er der risiko for at svampen vender tilbage.

Vær opmærksom på at svampen stadig kan være til stede, selvom symptomerne er væk.

Vand, Decyl Oleate, Octyldodecanol, Butane, Xylitol, Cetyl Alcohol, Propane, Glycerin, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Piroctone Olamine, Ceramide NP, Hydrogenated Lecithin, Squalane, Butyrospermum Parkii Butter, Allantoin, Caprylyl Glycol, Palm Glycerides, Lauroyl Sarcosinate, Potassium Lauroyl Wheat Amino Acids, Capryloyl Glycine, Caprylic/Capric Triglyceride, Citric Acid, Pentylene Glycol.

Fodcremen er uden duftstoffer og farvestoffer.

Allpresan PODOEXPERT er den mest reparerende fodplejelinje i Allpresan serien og anbefales altid til de hudtyper, der har behov for mest.

PODOEXPERT, har den sidste nyudviklede og patenterede formel fra Allpresan, med Lipo² Hud-reparerende teknologi. Lipo² teknologien gør at hudens lipider bliver repareret mere effektivt end set før.

Hvis man forestiller sig hudens barriere som et puslespil og der mangler nogle ”brikker”, vil disse manglende brikker være de lipider der ikke er intakte. Lipo² teknologien tilfører de manglende brikker til huden, således at den er intakt. Hudens lipider har stor betydning for fugtbalancen og hudens modstandskraft.

Lipo² teknologien er perfekt til alle, der behøver ekstra fugt i dybden og ekstra reparation af hudens overflade. 

De fleste produkter i Allpresan serien indeholder ikke parabener eller parfume og mange af seriens produkter er anbefalet og godkendt af det tyske astma- og allergiforbund.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med

Er du i tvivl om du har fodsvamp, og hvordan det skal behandles? Spørg fodterapeuten her