Fri fragt fra 499 DKK - Levering 1-2 hverdage - Anerkendte fodplejeprodukter

Få personlig rådgivning af fodterapeut på Tlf. 22 55 99 01

Creme fodbad. Gehwol, 150 ml.

89,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 1501
  • Afhjælper trætte, ømme og overanstrengte fødder
  • Regelmæssig fodbad forhindrer infektioner og giver langvarig deodorisering
  • Med en beroligende og afstressende effekt
  • Velegnet til både tør hud og normal hud - giver pleje og fugtighed
1
+
Læg i kurven
Beskrivelse
Ingredienser

Gehwol Creme Fodbad

Forfriskende og revitaliserende fodbade koncentrat. Med spids lavendel og lavendel.

Gør dine fødder glade og revitaliserede med GEHWOL Creme fodbad. Dette forfriskende og revitaliserende badekoncentrat er beriget med værdifulde aktive ingredienser, der hjælper med at lindre trætte, ømme og anstrengte fødder. Nyd følelsen af en glat og velplejet hud, samtidig med at du drager fordelene ved regelmæssig badning, som hjælper med at forebygge infektioner og giver langvarig deodorisering.

Fodbadekoncentrat med værdifulde aktive ingredienser til trætte og ømme fødder

GEHWOL Creme Fodbad er beriget med den friske duft af lavendel, der har en beroligende og afslappende effekt. Denne unikke kombination af ingredienser, herunder lavendelolie, rosmarinolie og menthol, giver en behagelig duftoplevelse og bidrager til den overordnede velvære.

Oplev velvære og glatte fødder med regelmæssig brug

Dette fodbade koncentrat er velegnet til både tør hud og normal hud. Det giver næring og fugt til tørre fødder og hjælper med at genoprette hudens naturlige balance. For normal hud forbedrer det fodhygiejnen og efterlader fødderne forfriskede og velplejede.

Forkæl dig selv med GEHWOL Creme Fodbad, og nyd den luksuriøse følelse af revitaliserede fødder. Denne fodbad koncentrat med lavendelolie, rosmarinolie og menthol tilføjer en beroligende og opfriskende dimension til dit fodplejeritual.

Bestil dit GEHWOL Creme Fodbad i dag og giv dine fødder den ekstraordinære pleje, de fortjener. Oplev fordelene ved dette fodbade koncentrat, der giver dig ikke kun velplejede fødder, men også en beroligende og afslappende behandling.

Gehwol, Creme Fodbad

  • Opfriskende
  • Med ægte lavendel
  • Forebygger fodsvamp
  • Virker beroligende og afstressende

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, PEG-6 Capryl / Capric Glycerides, Laureth-7 Citrate, Natriumchlorid, Propylenglycol, Parfume, Lavandula Hybrida (Lavandin) Urteolie, Menthol, Lavandula Angustifolia (Lavendel) Olie, Phenoxyethanol, Piroctone Olamine, Citronsyre , CI 42 045, tocopherol, hydrogenerede palm glycerides citrat, coumarin, geraniol, limonen, linalool

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med