Fri fragt fra 499 DKK - Levering 1-2 hverdage - Anerkendte fodplejeprodukter

Få personlig rådgivning af fodterapeut på Tlf. 22 55 99 01

Eucalyptus Urte Fodbadesalt. Peclavus Basic, 500 gr.

189,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 2827
  • Opfriskende fodbadesalt med Eukalyptus
  • Velegnet til tør og ru hud
  • Virker anti-bakteriel og øger blodgennemstrømningen
  • Indeholder bl.a. carbamid, fyrrenåle, eucalyptus og rosmarin

1
+
Læg i kurven
Beskrivelse
Ingredienser
Vejledning

Peclavus® Podocare Fodbadesalt: En naturlig og effektiv behandling af tør og hård hud på fødderne

Peclavus® Podocare Fodbadesalt m/Eucalyptus og carbamid er en fodbadesalt til tør og ru hud, der er specielt formuleret til at lindre trætte og ømme fødder. Den indeholder en blanding af naturlige urter og planteekstrakter såsom kamille, mynte, rosmarin og salvie, der har en beroligende og forfriskende virkning på fødderne.

Denne fodbadesalt er beriget med urea (carbamid), som er en naturlig fugtgivende faktor, der hjælper med at tilføre fugt til huden og forhindre tørhed og revner. Urea har også en blødgørende virkning på hård hud og kan hjælpe med at reducere ophobningen af døde hudceller på fødderne.

Peclavus® Podoexpert fodbadesalt er velegnet til personer med tørre og ru fødder, da den kan hjælpe med at blødgøre huden og forbedre dens tekstur. Det er også en god mulighed for personer, der ønsker at forkæle deres fødder og give dem en afslappende behandling efter en lang dag.

Det anbefales at tilsætte en skefuld fodbadesalt til en balje med varmt vand og lade fødderne hvile i blandingen i 10-15 minutter. Efter badet tørres fødderne og fugtighedscreme kan påføres for at opretholde den fugtgivende effekt.

Carbamid, natriumcarbonat, parfume, eucalyptus globulus leaf oil, abies sibirica needle oil, vand, natrium laureth sulfat, cocamide dea, polysorbat 20, lavandula hybrida herb-oil, citrus limon peel oil, citrus aurantium dulcis peel oil expressed, menta arvensis herb oil, rosmarinus officinalis leaf oil, limonene, farnesol, linalool, citronellol, CI 77499, CI 47005, CI 74260

Peclavus PODO Care fodbad med carbamid og eucalyptus

Anvend 1 spsk. i ca 3 liter varmt vand.

Badetid maks. 10-15 minutter, diabetikere dog maks. 3 minutter ved moderate temperaturer.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare