Fri fragt fra 499 DKK - Levering 1-2 hverdage - Anerkendte fodplejeprodukter

Få personlig rådgivning af fodterapeut på Tlf. 22 55 99 01

Fodcreme med ekstrakt af morgenfrueblomst. Peclavus, 100 ml.

129,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 2881

Fodcremen med ekstrakt af Morgenfrueblomst er ideel til alle hudtyper og kan bruges dagligt som en del af din almindelige fodplejerutine eller efter behov.

1
+
Læg i kurven
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser

Peclavus PODO Care Fodcreme med ekstrakt af morgenfrueblomst

Peclavus med Morgenfrueblomst er en skånsom og naturlig pleje til dine fødder. Den beroliger og regulerer selv den mest sarte hud. Med sin fløjlsbløde konsistens giver den en behagelig og glat fornemmelse. Og ikke at glemme, dens skønne duft er en sand fornøjelse! Denne fodcreme er også velegnet til babypleje, da den er ekstra mild og skånsom.

Peclavus med Morgenfrueblomst er fremstillet med omhyggeligt udvalgte ingredienser af høj kvalitet. Den er beriget med ekstrakt af morgenfrueblomst, der er kendt for sine beroligende og fugtgivende egenskaber. Denne naturlige ingrediens hjælper med at lindre tørhed og irritation på fødderne og efterlader dem velplejede og smidige.

Peclavus Ringelblumen/Morgenfrue

Anvendes til tør og ru hud.

Påfør jævnt morgen og aften. Trænger meget godt ind.

Peclavus Ringelblumen/morgenfrue

AQUA, CAPRYLIC/CAPRIC-TRIGLYCERIDER, GLYCERYLSTEARAT, CARTHAMUS TINCTORIUS FRØOLIE, POLYGLYCERYL-3 STEARAT, THEOBROMA CACAO FRØSMØR, SIMMONDSIA CHINENSIS FRØOLIE, BETAIN, KAKAOLIE ALCOHELEN, CETOLAHLEN, OLIE OFFICINALIS BLOMSTEREKSTRAKT*, PERSEA GRATIS SIMA OLIE, HIPPOPHAE RHAMNOIDES FRUGGT OLIE, XANTHAN GUMMI, PELARGONIUM GRAVEOLENS BLOMSTEROLIE, TOCOPHEROL, GLYCIN SOJAEKSTRAKT, PARFUM, LEVULINSYRE, P-ANISINSYRE, NATRIUMLEVULINAT, NATRIUM, LELLRONOL,, NATRIUM HYLNOL, CITRAL * Kontrolleret  biologisk Dyrkning / certificeret økologisk

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare