Fri fragt fra 499 DKK - Levering 1-2 hverdage - Anerkendte fodplejeprodukter

Få personlig rådgivning af fodterapeut på Tlf. 22 55 99 01

Fodbadesalt. Blødgør hård hud, og modvirker fodsved og fodlugt. Gehwol Urtebad, 400g.

89,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 1127
 • Blødgør hård hud og ligtorne
 • Modvirker fodsved og lugt
 • Kraftig fodsved normaliseres
 • Ved regelmæssig brug giver urtebadet sunde og velplejede fødder
1
+
Læg i kurven
Beskrivelse
Vejledning
Ingredienser
Om Gehwol

Gehwol Fusskraft Fodbadesalt Urtebad

Gehwol Fodbadesalt med urter har en effektiv opblødende effekt og er derfor ideelt til ru og revnede fødder. Genstridig hård hud og ligtorne blødgøres grundigt. Renser samtidigt intensivt og giver en effektiv deodorisering, så selv kraftig fodsved normaliseres og ubehagelig fodlugt fjernes.

Fodproblemer kan være en plage for mange mennesker. Hård hud, ligtorne og ubehagelig lugt er blot nogle af de udfordringer, som man kan opleve i forbindelse med fødderne. Gehwol Fusskraft Fodbadesalt Urtebad er en effektiv løsning på disse udfordringer. Dette fodbad indeholder naturlige og aktive ingredienser, som er med til at bekæmpe og afhjælpe mange fodproblemer.

Aktive ingredienser

Gehwol Fodbadesalt indeholder æteriske olier fra bjergfyr, rosmarin og lavendel. Disse ingredienser har en opblødende effekt, som gør det ideelt til ru og revnede fødder. Hård hud og ligtorne blødgøres grundigt, mens huden samtidig renses intensivt. Gehwol Fodbadesalt med urter giver en effektiv deodorisering, som normaliserer selv kraftig fodsved og fjerner ubehagelig fodlugt.

Effektivitet

Gehwol Fodbadesalt giver en langvarig, behagelig følelse af friskhed, som vil få dine fødder til at føles bløde og velplejede. Ved regelmæssig brug vil Gehwol Fodbadesalt med urter hjælpe dig med at opnå sunde og velplejede fødder.

Dermatologisk testet

Gehwol Fodbadesalt med urter er dermatologisk testet og er sikkert at bruge på alle typer af fødder. Du kan være sikker på, at denne fodbadesalt er en effektiv og sikker løsning på dine hudproblemer på fødderne.

Indeholder naturlige og aktive ingredienser som æteriske olier fra bjergfyr, rosmarin og lavendel afhjælper mange fodproblemer.

Afslappende og velvære til dine fødder

Gehwol Fodbadesalt er en afslappende og plejende oplevelse for dine fødder. Det grønne badesalt opløses hurtigt i varmt vand og skaber en afslappende atmosfære, mens de plejende mineraler og æteriske olier bliver frigivet og trænger ind i huden på dine fødder. Dine fødder efterlades bløde, friske og velplejede. 

Gehwol Fusskraft, Urtebad

 • Tilsæt 1 spsk (ca. 15 g) i 3 l. varmt vand.
 • Bad fødderne i 10-15 min.

Efter fodbadet bør du smører fødderne med en fugtgivende og plejende fodcreme - fx. Gehwol Fusskraft, Grøn.

Gehwol Fusskraft, Urtebad

Urea (carbamid), natriumkarbonat, parfume (duft), MIPA-Laureth sulfat, Laureth-4, Aqua (vand), silica, propylenglycol, kamfer, Lavandula Angustifolia (lavendel) olie, triethylenglycol, Rosmarinus Officinalis (rosmarin) bladolie, pinus Mugo (fyr) bladolie, Lavandula Hybrida (Lavandin) olie, Thymol, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) bladolie, limonen, linalool, CI 47005, CI 6157

Professionel fodpleje fra Gehwol

Gehwol fodcremer er en serie af kvalitetscremer, der bruges af professionelle behandlere verden over – også hos mig som fodterapeut.  

Gehwol er en anerkendt og velrenommeret, tysk producent, der fabrikerer en fantastisk virkningsfuld serie af fodplejeprodukter og helende cremer. Gehwol har produceret fodplejeprodukter i 138 år (!) og er i dag Tysklands mest kendte fodplejebrand.

Ud over produkter til fodpleje, producerer Gehwol cremer og andre plejende produkter til ben, negle og hænder.

Du kan kun købe produkter fra Gehwol i specialbutikker – som fx apoteker og fodspecialister, fordi Gehwol er overbeviste om, at ekspertrådgivere og fodspecialister har den nødvendige viden og empati, der kan hjælpe med at finde præcis det produkt, du har behov for.

Fodcremer baseret på natur, videnskab og test

Alle Gehwols fodcremer er urtebaserede, medicinske produkter. Det sikrer en mild og skånsom pleje af den følsomme hud på fødderne.

Produkterne er baseret på videnskabelig og veldokumenteret viden - dels om hudens opbygning og funktionsmåde og dels de aktive, medicinske stoffer i planterne, der bruges i cremerne.

Alle produkter bliver desuden nøje kontrolleret og er dermatologisk testet. Du kan derfor trygt bruge fodplejecremer og andre produkter fra Gehwol.

Fodcremerne er ligeledes velegnede til diabetikere.

Sunde fødder med fodcremer fra Gehwol

Gehwol har specialiseret sig i at udvikle produkter, som kan holde fødderne friske og sunde dagen lang. Gehwol fodpleje serie består af forskellige cremer til fodpleje, som hver især hjælper og plejer dine fødder. I fodplejeserien finder du bl.a.

 • Fugtgivende og blødgørende produkter til den daglige pleje af dine fødder
 • Opfriskende og kølende fodbade og fodcremer
 • Varmende fodbade og fodcremer – til de kolde fødder
 • Cremer, der beroliger ømme punkter, fx ligtorne
 • Cremer og spray mod fodlugt

Ved regelmæssig brug af Gehwol fodcreme har du altid velplejede fødder. Med velplejede fødder kan du ofte afhjælpe og forebygge problemer, ligesom det giver stor velvære. 

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med