Fri fragt fra 499 DKK - Levering 1-2 hverdage - Anerkendte fodplejeprodukter

Få personlig rådgivning af fodterapeut på Tlf. 22 55 99 01

Plejende og blødgørende fodcreme. Gehwol Lipidro, 125 ml.

95,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 1253
 • Intensiv fugtpleje til tør og sart/følsom hud
 • Forebygger hård hud og revnedannelse
 • Genopretter hudens fugtbalance og modvirker kløe
 • Beskytter mod fod- og neglesvamp
1
+
Læg i kurven
Beskrivelse
Vejledning
Ingredienser
Om Gehwol

Gehwol Lipidro Creme

Giv dine fødder den ultimative pleje med Gehwol Lipidro

Gehwol Lipidro er en plejende og blødgørende fodcreme, der er specielt udviklet til at give dine fødder den ultimative pleje. Med sin unikke kombination af nærende olier og fugtgivende ingredienser giver Gehwol Lipidro din hud en intensiv og langvarig fugt, samtidig med at den styrker og beskytter mod tørhed og revnedannelser. Som ekstra plus, beskytter den mod fodlugt og fodsvamp, da den virker betændelseshæmmende.

Intensiv fugt og næring til dine fødder

Gehwol Lipidro er beriget med en blanding af naturlige olier, der trænger dybt ind i huden og giver en intensiv næring og fugt. Shea butter og avocado-olie giver en blød og smidig hud, mens jojoba-olie og aloe vera tilfører en yderligere dybdevirkende fugt. Derudover indeholder Gehwol Lipidro også panthenol, som virker beroligende på huden og mindsker irritation.

Styrker og beskytter mod tørhed og revnedannelser

Gehwol Lipidro er særligt udviklet til at styrke og beskytte mod tørhed og revnedannelser i huden. Den nærende blanding af olier og fugtgivende ingredienser øger hudens modstandskraft og gør den mere elastisk. På den måde mindsker Gehwol Lipidro risikoen for, at huden sprækker og danner sår, hvilket kan være smertefuldt og ubehageligt.

Brug Gehwol Lipidro dagligt for bløde og smidige fødder

Gehwol Lipidro er let at anvende og absorberes hurtigt i huden. Påfør et tyndt lag creme på dine fødder og massér ind i huden, indtil cremen er helt optaget. Brug Gehwol Lipidro dagligt for at opnå de bedste resultater og give dine fødder den ultimative pleje.

Gehwol Lipidro Creme er:

 • Dermatologisk testet
 • Kan anvendes af diabetikere
 • Uden parfume
 • Indeholder 10% Carbamid (Urea)

Bestil Gehwol Lipidro hos Fodmagasinet.dk

Hos Fodmagasinet.dk er vi stolte af at kunne tilbyde Gehwol Lipidro til vores kunder. Vi ved, hvor vigtigt det er at have sunde og velplejede fødder, og derfor har vi nøje udvalgt denne meget populære fodcreme til vores sortiment. Bestil Gehwol Lipidro i dag og oplev forskellen på bløde og smidige fødder.

Gehwol Lipidro Creme

Til den daglig pleje af huden masséres cremen ind  2 x dagligt.

Kan også bruges på hænder og ben.

Aqua (vand), urinstof, Persea Gratissima (avocado) olie, glycerin, polyglyceryl-3 methylglucose-distearat, isopropyl palmitate, octyldodecanol, glyceryl stearate, Cetyl Alcohol, PPG-3 benzyl ester myristat, myristyl myristat, triethylcitrat, triethylcitrat , Maris Aqua (havvand), Farnesol, Hippophae Rhamnoides (havtorn) ekstrakt, Allantoin, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Caprylyl Glycol, Propylenglycol, BHT, Ascorbyl Palmitate, Citronsyre

Professionel fodpleje fra Gehwol

Gehwol fodcremer er en serie af kvalitetscremer, der bruges af professionelle behandlere verden over – også hos mig som fodterapeut.  

Gehwol er en anerkendt og velrenommeret, tysk producent, der fabrikerer en fantastisk virkningsfuld serie af fodplejeprodukter og helende cremer. Gehwol har produceret fodplejeprodukter i 138 år (!) og er i dag Tysklands mest kendte fodplejebrand.

Ud over produkter til fodpleje, producerer Gehwol cremer og andre plejende produkter til ben, negle og hænder.

Du kan kun købe produkter fra Gehwol i specialbutikker – som fx apoteker og fodspecialister, fordi Gehwol er overbeviste om, at ekspertrådgivere og fodspecialister har den nødvendige viden og empati, der kan hjælpe med at finde præcis det produkt, du har behov for.

Fodcremer baseret på natur, videnskab og test

Alle Gehwols fodcremer er urtebaserede, medicinske produkter. Det sikrer en mild og skånsom pleje af den følsomme hud på fødderne.

Produkterne er baseret på videnskabelig og veldokumenteret viden - dels om hudens opbygning og funktionsmåde og dels de aktive, medicinske stoffer i planterne, der bruges i cremerne.

Alle produkter bliver desuden nøje kontrolleret og er dermatologisk testet. Du kan derfor trygt bruge fodplejecremer og andre produkter fra Gehwol.

Fodcremerne er ligeledes velegnede til diabetikere.

Sunde fødder med fodcremer fra Gehwol

Gehwol har specialiseret sig i at udvikle produkter, som kan holde fødderne friske og sunde dagen lang. Gehwol fodpleje serie består af forskellige cremer til fodpleje, som hver især hjælper og plejer dine fødder. I fodplejeserien finder du bl.a.

 • Fugtgivende og blødgørende produkter til den daglige pleje af dine fødder
 • Opfriskende og kølende fodbade og fodcremer
 • Varmende fodbade og fodcremer – til de kolde fødder
 • Cremer, der beroliger ømme punkter, fx ligtorne
 • Cremer og spray mod fodlugt

Ved regelmæssig brug af Gehwol fodcreme har du altid velplejede fødder. Med velplejede fødder kan du ofte afhjælpe og forebygge problemer, ligesom det giver stor velvære. 

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med