Fri fragt fra 499 DKK - Levering 1-2 hverdage - Anerkendte fodplejeprodukter

Få personlig rådgivning af fodterapeut på Tlf. 22 55 99 01

Salve til hælrevner. Gehwol Med. Salve for Cracked Skin.

Fra 79,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 1763
 • Effektiv plejesalve til tør, ru og revnet hud
 • Særdeles effektiv på dybe hælrevner
 • Genopbygger hudens elasticitet
1
+
Læg i kurven
Beskrivelse
Vejledning
Ingredienser
Om Gehwol

Gehwol med. Revnesalve

Gehwol Med. Salve er en fremragende løsning til at behandle hælrevner, ru og hård hud. Denne salve er specielt udviklet til at give intensiv og langvarig pleje, så problemer som hælrevner og ru hud øjeblikkelig bedres. Med en unik kombination af nærende ingredienser kan Gehwol Med. Salve med fordel også bruges som natcreme.

Denne salve indeholder nøje udvalgte ingredienser, der arbejder i harmoni for at give dig de bedste resultater. Panthenol er kendt for sine blødgørende egenskaber og hjælper med at forbedre hudens fugtbalance. Bisabolol, der udvindes fra kamille, har betændelseshæmmende egenskaber, der kan berolige og lindre irriteret hud.

Rosmarinolie tilføjer en bakteriedræbende effekt til salven, samtidig med at den fremmer blodcirkulationen i fødderne. Eukalyptusolie er kendt for sin sårhelende virkning og kan hjælpe med at fremskynde helingsprocessen. Lavendelolie, der har beroligende egenskaber, bidrager til at skabe en afslappende oplevelse, mens timianolie har desinficerende egenskaber og hjælper med at holde fødderne rene og friske.

Gehwol Med. Salve er velegnet til daglig brug og kan anvendes ved sengetid som en natcreme. Påfør salven på ren og tør hud, og massér den forsigtigt ind i områderne med hælrevner og ru eller hård hud. For at undgå at fedte sengetøjet anbefales det at bære strømper efter påføring.

Med Gehwol Med. Salve vil du opleve en forbedret tilstand af huden og nyde fordelene ved bløde og velplejede fødder. Prøv Gehwol Med. Salve og opdag, hvordan dens unikke sammensætning kan give dig lindring og pleje på en effektiv måde.

Aktive ingredienser:

 • Panthenol (blødgørende)
 • Bisabolol fra kamille (betændelseshæmmende)
 • Rosmarin olie (bakteriedræbende, fremmer blodcirkulationen)
 • Eukalyptusolie (Sårhelende)
 • Lavendel olie (beroligende)
 • Timian olie (desinficerende)

Gehwol Revne salve er:

 • Dermatologisk testet
 • Velegnet til diabetikere
 • Uden parabener

Denne creme anbefales til:

 • Tør hud
 • Ru hud
 • Revnet hud
 • Skællende hud

Gehwol Revne Salve

Til daglig brug: Massér salven ind i huden 1 til 2 gange dagligt.

Som natkur: Smør et tykt lag på foden, tag derefter en plastikpose over, og derefter strømper på så posen bliver holdt på plads. Sov med det natten over, og gentag gerne 2-4 nætter i træk.

Gehwol Revne Salve

Petrolatum, Lanolin, Aqua, Panthenol, Potassium Castorate. Propylene Glycol, Glycerin, Bisabolol, Eucalyptus Globulus Leaf Oil (Eucalyptus), Lavandula Angustifolia (Lavendel) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosmarin) Leaf Oil, Menthol, Camphor, Cymbopogon Nardus (Citronella) Oil, Lavandula Hybrida (lavandin) Oil, Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/Leaf Oil, Fragrance (parfum), Phenoxyethanol, Piroctone Olamine, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool, Alpha-Isomethyl ionone.

Professionel fodpleje fra Gehwol

Gehwol fodcremer er en serie af kvalitetscremer, der bruges af professionelle behandlere verden over – også hos mig som fodterapeut.  

Gehwol er en anerkendt og velrenommeret, tysk producent, der fabrikerer en fantastisk virkningsfuld serie af fodplejeprodukter og helende cremer. Gehwol har produceret fodplejeprodukter i 138 år (!) og er i dag Tysklands mest kendte fodplejebrand.

Ud over produkter til fodpleje, producerer Gehwol cremer og andre plejende produkter til ben, negle og hænder.

Du kan kun købe produkter fra Gehwol i specialbutikker – som fx apoteker og fodspecialister, fordi Gehwol er overbeviste om, at ekspertrådgivere og fodspecialister har den nødvendige viden og empati, der kan hjælpe med at finde præcis det produkt, du har behov for.

Fodcremer baseret på natur, videnskab og test

Alle Gehwols fodcremer er urtebaserede, medicinske produkter. Det sikrer en mild og skånsom pleje af den følsomme hud på fødderne.

Produkterne er baseret på videnskabelig og veldokumenteret viden - dels om hudens opbygning og funktionsmåde og dels de aktive, medicinske stoffer i planterne, der bruges i cremerne.

Alle produkter bliver desuden nøje kontrolleret og er dermatologisk testet. Du kan derfor trygt bruge fodplejecremer og andre produkter fra Gehwol.

Fodcremerne er ligeledes velegnede til diabetikere.

Sunde fødder med fodcremer fra Gehwol

Gehwol har specialiseret sig i at udvikle produkter, som kan holde fødderne friske og sunde dagen lang. Gehwol fodpleje serie består af forskellige cremer til fodpleje, som hver især hjælper og plejer dine fødder. I fodplejeserien finder du bl.a.

 • Fugtgivende og blødgørende produkter til den daglige pleje af dine fødder
 • Opfriskende og kølende fodbade og fodcremer
 • Varmende fodbade og fodcremer – til de kolde fødder
 • Cremer, der beroliger ømme punkter, fx ligtorne
 • Cremer og spray mod fodlugt

Ved regelmæssig brug af Gehwol fodcreme har du altid velplejede fødder. Med velplejede fødder kan du ofte afhjælpe og forebygge problemer, ligesom det giver stor velvære. 

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med