Fri fragt fra 499 DKK - Levering 1-2 hverdage - Anerkendte fodplejeprodukter

Få personlig rådgivning af fodterapeut på Tlf. 22 55 99 01

Knystbeskytter med tåskiller i hudvenlig Polymer Gel. Gehwol 1 stk.

109,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 2908
  • Lindre øjeblikkelig smerter forårsaget af tryk fra fx. fodtøj eller tå nr. 2
  • Forebygger tryk og friktion på området omkring knysten
  • Absorbere stød og giver ekstra polstring 
1
+
Læg i kurven
Beskrivelse

Gehwol Knystbeskytter med tåspreder

Hudvenlig, blød, meget elastisk polymer gelpude

En knystbeskytter med tåspreder har flere funktioner, der kan være nyttige for personer med knyster (hallux valgus) eller lignende fodproblemer. Her er nogle af de ting, en knystbeskytter med tåspreder kan gøre:

  • Beskytte knysten: Ligesom en almindelig knystbeskytter beskytter den knysten mod friktion og tryk fra skoene. Dette kan reducere smerte og forhindre yderligere irritation af knysten.
  • Sprede storetåen fra 2. tåen: Tåsprederen hjælper med at skille storetåen og nabo-tåen fra hinanden. Dette kan være nyttigt for personer med knyster, da det kan bidrage til at korrigere tåens position og reducere trykket på knysten. Derudover kan den også smertelindring hvis du har en nedgroet negl på storetåen.
  • Lindre smerte: Ved at reducere trykket og forbedre tåens position kan en knystbeskytter med tåspreder lindre smerter, der normalt er forbundet med knyster.
  • Forhindre yderligere deformitet: Tåsprederen kan hjælpe med at forhindre yderligere deformitet af tæerne og knysten ved at opretholde en mere naturlig position.
  • Øge komforten: Den bløde siliconekonstruktion gør beskytteren behagelig at bære, hvilket giver øjeblikkelig lettelse og komfort.

Denne knystbeskytter kan bruges i skoene for at beskytte knysten og samtidig rette tåens position. Nogle mennesker bruger dem også om natten som en del af en behandlingsplan for knyster.

Indeholder 1 stk som kan bruges på enten højre eller venstre fod.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med