Fri fragt fra 499 DKK - Levering 1-2 hverdage - Anerkendte fodplejeprodukter

Få personlig rådgivning af fodterapeut på Tlf. 22 55 99 01

LCN Urea 40% Chapped Skin Cream, 50 ml

95,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 2521
  • Carbamid og frugtsyre ekstrakter blødgør effektivt tyk og revnet hud
  • Regelmæssig brug forhindrer opbygning af hård hud på fødderne
  • Panthenol lindrer og beroliger
  • Bivoks nærer huden
Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Beskrivelse
Vejledning

LCN Urea (carbamid) 40%

Urea 40% indeholder 40% carbamid samt frugtsyrer, der hurtigt opløser forhornet hud. Efterlader ikke en fedtet film på huden og indeholder beroligende panthenol samt plejende bivoks med anti-inflammatoriske egenskaber. Udover det høje indhold af frugtsyrer og carbamid (urea) indeholder cremen desuden carbohydrate complex og hyaluronsyre som plejer stresset og revnet hud.

Frugtsyrer: Glycol syre, udvundet af naturlige frugter (alpha hydroxy acid eller AHAs) reparerer ældet hud og løsner gamle solskadede hudceller. Frugtsyren løsner "sammenlimede" hud celler. Huden under disse døde hudceller er frisk, sund og med en pæn glød og et glat udseende.

Hyaluronsyre-info: Hyaluronsyre sætter sig fast på vores kollagen og elastin og danner brusk. Det findes i hvert væv i vores krop og er ansvarlig for at udføre en række vitale funktioner. I kosmetologi-arenaen bruges hyaluronsyrebehandlinger til at reducere forekomsten af rynker, ansigtslinjer, hængende hud, acne-ar og misfarvninger. De fleste af disse falder ind under kategorien anti-aging procedure. Det kan findes i en række hudcremer, masker og rensemidler. Formålet med disse produkter er at rehydrere huden, så den ser smidig og glat ud. Aktuelle retinolbehandlinger indeholdende hyaluronsyre ordineres ofte til behandling af hudsygdomme som acne, psoriasis, melasma og rosacea

LCN Urea 40%

Anvendes direkte på den hårde hud både morgen og aften.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med