Fri fragt fra 499 DKK - Levering 1-2 hverdage - Anerkendte fodplejeprodukter

Få personlig rådgivning af fodterapeut på Tlf. 22 55 99 01

Til meget tørre fødder, Akileine Hydra-Defense, 125 ml.

89,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 1404
  • Specielt udviklet til at give intensiv fugtighed til meget tørre fødder
  • Cremen absorberes hurtigt og efterlader ikke fødderne fedtede eller klæbrige
  • Beroliger og reducerer irritation i huden med kamille- og arnicaekstrakt
  • Har en langvarig effekt (op til 24 timer)
1
+
Læg i kurven
Beskrivelse

Akileine Hydra-Defense

Akileine Hydra-Defense creme er en særligt udviklet creme, der tilfører intensiv fugt til meget tørre fødder. Cremen er en del af en serie af fodplejeprodukter fra Akileine, som er kendt for deres høje kvalitet og effektive plejende egenskaber.

Cremen indeholder aktive ingredienser såsom glycerin og urea, som bidrager til at tilføre fugt og genoprette hudens naturlige fugtbalance. Den er også beriget med kamille- og arnicaekstrakt, som har en beroligende virkning på huden og reducerer irritation.

Akileine Hydra-Defense creme har en hurtig absorberende formel, som sikrer, at cremen ikke efterlader en fedtet eller klæbrig overflade på fødderne. Den er desuden langvarig og kan holde fødderne hydreret i op til 24 timer efter påføring. Hydra-Defense beskytter også foden mod svamp og genopretter hudens naturlige balance på kun 7 dage.

Cremen er også velegnet til brug af diabetikere og er klinisk testet og dokumenteret for dens effektivitet. Den er nem at påføre på hele foden, herunder på hæle og tæer, og er en ideel løsning til personer med meget tørre fødder, der har brug for en intensiv fugtighedsbehandling.

Så hvis du har brug for en creme, der giver intensiv fugt til dine fødder og samtidig reducerer irritation og rødme, er Akileine Hydra-Defense creme et godt valg.

Indholder 125 ml.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med