Fri fragt fra 499 DKK - Levering 1-2 hverdage - Anerkendte fodplejeprodukter

Få personlig rådgivning af fodterapeut på Tlf. 22 55 99 01

Negleplejeolie. Peclavus,10 ml.

69,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 2740
  • Velegnet til både naturlige og kunstige negle
  • Olien absorberes hurtigt og effektivt
  • Efterlader neglene bløde, sunde og glansfulde
  • Sikre en sund neglevækst
1
+
Læg i kurven
Beskrivelse
Vejledning
Ingredienser

Peclavus® PODOcare neglepleje

Olien giver neglene en silkeblød glans igen og stabiliserer en sund neglevækst. Fugtbevarende økologisk kæmpenatlysolie og naturligt E-vitamin giver intensiv pleje. Sammen med værdifuld økologisk hampolie beskytter bisabolols svampedræbende virkning, neglene på lang sigt.

Negleplejeolie fra Peclavus på 10 ml er en fantastisk løsning til at pleje og styrke dine negle. Denne negleolie er rig på næringsstoffer og indeholder naturlige ingredienser som macadamiaolie, jojobaolie og avocadoolie. Disse ingredienser er kendt for deres evne til at fugte og nære negle og neglebånd.

Peclavus negleplejeolie absorberes hurtigt og effektivt, hvilket også gør den ideel til at bruge på farten. Den er nem at påføre takket være dens praktiske applikator. Den er velegnet til både naturlige og kunstige negle, og vil efterlade dine negle bløde, sunde og smukke.

Peclavus negleplejeolie er fri for skadelige kemikalier, såsom parabener, silikone og mineralolie, og er 100% vegansk. Den er ikke testet på dyr, og er produceret i Tyskland under strenge kvalitetskontrolstandarder.

Med Peclavus Negleplejeolie kan du være sikker på at få smukke og sunde negle uden at skade miljøet eller din krop.

Peclavus Negleplejeolie

Påfør tyndt på negle og neglebånd, morgen og aften og gnid let ind, absorberer hurtigt.

Peclavus Negleplejeolie

CANNABIS SATIVA FRØOLIE*, SIMMONDSIA CHINENSIS FRØOLIE, OENOTHERA BIENNIS OLIE*, TOCOPHEROL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OLIE, ROSMARINUS OFFICINALIS BLADOLIE, MELALEUCA ALTERNIFOLIA BLADOLIE, BISABOLOL, LINALOOL, LIMONENE, GERANIOL, CITRONELLOL, EUGENOL 


Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med