Fri fragt fra 499 DKK - Levering 1-2 hverdage - Anerkendte fodplejeprodukter

Få personlig rådgivning af fodterapeut på Tlf. 22 55 99 01

Fod- og skodeodorant. Gehwol, 150 ml.

95,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 1325
  • Antibakteriel deodorant
  • Giver friskhed til både sko og fødder
  • Eliminere lugtgener
1
+
Læg i kurven
Beskrivelse
Vejledning
Ingredienser
Om Gehwol

Gehwol fod- og skodeodorant har en meget frisk og behagelig duft. Den er ideelt til sport og nem at have med på farten. Den forebygger svedlugt på både sko og fødder.

Zinkricinoleat eliminerer og forhindrer svedlugt på fødderne og i skoene. Antimikrobielle aktive stoffer beskytter mod fodsvamp på farten på hotelværelser, badeværelser, saunaer, når man prøver sko osv. 

Dermatolisk testet.

Kan bruges af diabetikere.

Spray Gehwol fod- og skodeodorant på rene fødder dagligt, og i skoene efter brug.


Alkohol denat., Butan, Isobutan, Propan, Undecylenamid DEA, Parfum (Parfume), Zink Ricinoleat, Triethanolamin, Propylenglykol, Dipropylenglycol, Mælkesyre, Ethylhexylglycerin, Octenidine HCl, Citral, Coumarin, Citronellol, Limon, Alpha-Isomethyl Ionone

Professionel fodpleje fra Gehwol

Gehwol fodcremer er en serie af kvalitetscremer, der bruges af professionelle behandlere verden over – også hos mig som fodterapeut.  

Gehwol er en anerkendt og velrenommeret, tysk producent, der fabrikerer en fantastisk virkningsfuld serie af fodplejeprodukter og helende cremer. Gehwol har produceret fodplejeprodukter i 138 år (!) og er i dag Tysklands mest kendte fodplejebrand.

Ud over produkter til fodpleje, producerer Gehwol cremer og andre plejende produkter til ben, negle og hænder.

Du kan kun købe produkter fra Gehwol i specialbutikker – som fx apoteker og fodspecialister, fordi Gehwol er overbeviste om, at ekspertrådgivere og fodspecialister har den nødvendige viden og empati, der kan hjælpe med at finde præcis det produkt, du har behov for.

Fodcremer baseret på natur, videnskab og test

Alle Gehwols fodcremer er urtebaserede, medicinske produkter. Det sikrer en mild og skånsom pleje af den følsomme hud på fødderne.

Produkterne er baseret på videnskabelig og veldokumenteret viden - dels om hudens opbygning og funktionsmåde og dels de aktive, medicinske stoffer i planterne, der bruges i cremerne.

Alle produkter bliver desuden nøje kontrolleret og er dermatologisk testet. Du kan derfor trygt bruge fodplejecremer og andre produkter fra Gehwol.

Fodcremerne er ligeledes velegnede til diabetikere.

Sunde fødder med fodcremer fra Gehwol

Gehwol har specialiseret sig i at udvikle produkter, som kan holde fødderne friske og sunde dagen lang. Gehwol fodpleje serie består af forskellige cremer til fodpleje, som hver især hjælper og plejer dine fødder. I fodplejeserien finder du bl.a.

  • Fugtgivende og blødgørende produkter til den daglige pleje af dine fødder
  • Opfriskende og kølende fodbade og fodcremer
  • Varmende fodbade og fodcremer – til de kolde fødder
  • Cremer, der beroliger ømme punkter, fx ligtorne
  • Cremer og spray mod fodlugt

Ved regelmæssig brug af Gehwol fodcreme har du altid velplejede fødder. Med velplejede fødder kan du ofte afhjælpe og forebygge problemer, ligesom det giver stor velvære. 

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med