Fri fragt fra 499 DKK - Levering 1-2 hverdage - Anerkendte fodplejeprodukter

Få personlig rådgivning af fodterapeut på Tlf. 22 55 99 01

Hårdhuds-creme - kur på 28 dage. Gehwol Callus Creme. OBS Flere størrelser

Fra 79,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 1439
 • Reducere mærkbart hård hud
 • Gør huden mere blød og jævn
 • Blødgør forhornet hud
1
+
Læg i kurven
Beskrivelse
Vejledning
Ingredienser
Om Gehwol

Gehwol Med. Callus Creme

Gehwol Callus Cream (også kaldet "Hårdhuds-cremen") fjerner effektivt generende hård hud på 28 dage (ved brug 2 x dagligt). Ved intensivt brug kan du allerede efter få dage opleve, at huden bliver mere blød og jævn.

Carbamid forstærket med glycerin og allantoin løsner forbindelsen mellem cellerne i de hårde hudlag. Den intensive pleje blødgør huden med det samme og den hårde hud reduceres mærkbart i løbet af få dage. På 28 dage har man sædvanligvis opnået en normal tilstand. Lipider beskytter og styrker. Silke-ekstrakt giver fugtighed og glatter huden. For at beskytte sig imod der igen dannes for meget hård hud anbefales det at pleje huden regelmæssigt med GEHWOL Lipidro-Creme. 

 • Gehwol Callus Creme indeholder 15% Carbamid (Urea)
 • Cremen er dermatologisk testet og kan bruges til diabetikere.

Denne creme anbefales til flg. hudtyper:

 • Normal hud
 • Tør hud

Gehwol Callus Creme

Massér salven ind i den hårde hud 2 gange dagligt - morgen + aften, i 28 dage.

Efterfølgende bruger du en anden fodcreme til at vedligeholde hudens elasticitet med. Jeg kan anbefale Gehwol´s Lipidro creme. Denne bruges 1 til 2 gange dagligt.

OBS:

 • Anvendes kun på intakt hud.
 • Undgå øjenkontakt.


Aqua (vand), urinstof, Persea Gratissima (avocado) olie, glycerin, polyglyceryl-3 methylglucosedistearat, isopropylpalmitat, octyldodecanol, glycerylstearat, cetylalkohol, PPG-3 benzylethermyristat, myristylmyristat, triethylcitrat, triethylcitrat Citrat, Hydrolyseret Silke, Farnesol, Xanthangummi, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Caprylyl Glycol, Parfume (Duft), Natriumbenzoat, Kaliumsorbat, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonen, Linalool, Alpha-Isomethylionon

Professionel fodpleje fra Gehwol

Gehwol fodcremer er en serie af kvalitetscremer, der bruges af professionelle behandlere verden over – også hos mig som fodterapeut.  

Gehwol er en anerkendt og velrenommeret, tysk producent, der fabrikerer en fantastisk virkningsfuld serie af fodplejeprodukter og helende cremer. Gehwol har produceret fodplejeprodukter i 138 år (!) og er i dag Tysklands mest kendte fodplejebrand.

Ud over produkter til fodpleje, producerer Gehwol cremer og andre plejende produkter til ben, negle og hænder.

Du kan kun købe produkter fra Gehwol i specialbutikker – som fx apoteker og fodspecialister, fordi Gehwol er overbeviste om, at ekspertrådgivere og fodspecialister har den nødvendige viden og empati, der kan hjælpe med at finde præcis det produkt, du har behov for.

Fodcremer baseret på natur, videnskab og test

Alle Gehwols fodcremer er urtebaserede, medicinske produkter. Det sikrer en mild og skånsom pleje af den følsomme hud på fødderne.

Produkterne er baseret på videnskabelig og veldokumenteret viden - dels om hudens opbygning og funktionsmåde og dels de aktive, medicinske stoffer i planterne, der bruges i cremerne.

Alle produkter bliver desuden nøje kontrolleret og er dermatologisk testet. Du kan derfor trygt bruge fodplejecremer og andre produkter fra Gehwol.

Fodcremerne er ligeledes velegnede til diabetikere.

Sunde fødder med fodcremer fra Gehwol

Gehwol har specialiseret sig i at udvikle produkter, som kan holde fødderne friske og sunde dagen lang. Gehwol fodpleje serie består af forskellige cremer til fodpleje, som hver især hjælper og plejer dine fødder. I fodplejeserien finder du bl.a.

 • Fugtgivende og blødgørende produkter til den daglige pleje af dine fødder
 • Opfriskende og kølende fodbade og fodcremer
 • Varmende fodbade og fodcremer – til de kolde fødder
 • Cremer, der beroliger ømme punkter, fx ligtorne
 • Cremer og spray mod fodlugt

Ved regelmæssig brug af Gehwol fodcreme har du altid velplejede fødder. Med velplejede fødder kan du ofte afhjælpe og forebygge problemer, ligesom det giver stor velvære. 

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med