Fri fragt fra 499 DKK - Levering 1-2 hverdage - Anerkendte fodplejeprodukter

Få personlig rådgivning af fodterapeut på Tlf. 22 55 99 01

Hælspore/Fasciitis Plantaris strømpe. Mueller Sport Care, 1 stk

One size (39-45)

199,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 1717
  • Målrettet kompression til svang og hæl
  • Komfort og lindring hele dagen
  • Kan bruges under eller over alm. strømpe
1
+
Læg i kurven
Beskrivelse

Hælsporer/Plantar Fasciitis Strømpe

OmniForce® Plantar Fascia Support Strømpe er målrettet mod hælspore smerter og med fokuseret kompression (20-30 mmHg omkring svangen og 18-20 mmHg omkring anklen). Det betyder, at du får en behagelig støtte. 

Fascia plantaris forbinder den forreste del af foden med hælen og absorberer belastningen, som kommer fra at gå, løbe og hoppe. Strømpen hjælper med at reducere smerte og hævelse, når denne sene bliver irriteret og betændt. Tilstanden kaldes Plantar Fasciitis og er en af ​​de mest almindelige årsager til hælsmerter.

Premium strikstof i innovativt fladstrik giver fokuserede kompressionsområder der, hvor du har brug for det og bevarer kompressionen hele dagen.

Fasciitis Plantaris-strømpen fra Mueller Sport Care er en specialdesignet strømpe, der er udviklet til at lindre smerten og ubehaget forbundet med hælspore og plantar fasciitis. Hvis du lider af disse almindelige fodproblemer, vil denne strømpe være et ideelt redskab til at reducere smerte og fremme helbredelse.

Strømpen er lavet af blødt, åndbart materiale, der sikrer komfort hele dagen. Den er designet til at give mild kompression og støtte til foden og hælen, hvilket hjælper med at lindre smerter og reducere betændelse i plantarfascien. Den passer nemt i almindelige sko og kan bruges både i hverdagen og under sportslige aktiviteter.

Fasciitis Plantaris-strømpen er let at bruge og pleje. Den kan vaskes i hånden eller i vaskemaskinen på en skånsom cyklus. Det anbefales at lufttørre strømpen for at bevare dens elasticitet og form.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med