Fri fragt fra 499 DKK - Levering 1-2 hverdage - Anerkendte fodplejeprodukter

Få personlig rådgivning af fodterapeut på Tlf. 22 55 99 01

Flystrømpe og rejsestrømpe. Medi travel, 1 par sorte

Herre, M: 20-23 cm.

329,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 1455
  • Støttestrømpe, velegnet som rejsestrømpe ved flyrejser og lange køreture
  • Kontrolleret tryk der aftager fra hæl og op ad benet
  • Kan reducere risikoen for blodpropper i benene
Vælg herre eller dame
Dame
Dame
Dame
Dame
Dame
Herre
Herre
Herre
Herre
Herre
Størrelse - OBS det er anklens omkreds der er afgørende og ikke skostørrelse.
- Vælg Vælg herre eller dame før du kan vælge Størrelse - OBS det er anklens omkreds der er afgørende og ikke skostørrelse.
S: 18-20 cm M: 20-23 cm. L: 23-26 cm. XL: 26-29 cm. XXL: 29-32 cm. S: 18-20 cm M: 20-23 cm. L: 23-26 cm. XL: 26-29 cm. XXL: 29-32 cm.
1
+
Læg i kurven
Beskrivelse
Materiale

Mediven Travel fra Medi

Lækker støttestrømpe og rejsestrømpe til alle med sunde vener og ben.

Mediven Travel strømper fra Medi er specielt designet kompressionsstrømper, der er beregnet til at blive brugt under rejser, især lange flyrejser eller bilrejser. Disse strømper tilbyder gradueret kompression, hvilket betyder, at trykket er højere ved foden og gradvist mindskes op ad benet.

Formålet med Mediven Travel strømper er at hjælpe med at forhindre eller reducere risikoen for blodpropper, som kan opstå under lange perioder med inaktivitet, såsom flyrejser eller langvarig sidning i en bil. Kompressionsstrømperne fungerer ved at øge blodgennemstrømningen og forbedre venepumpen i benene, hvilket hjælper med at forhindre blodstagnation og reducere hævelse og ubehag.

Når du bruger Mediven Travel strømper, bør du følge de anbefalinger og instruktioner, der følger med produktet. Det er vigtigt at sikre, at strømperne sidder godt og er behagelige at have på. Kompressionsstrømperne kan købes i forskellige størrelser så det er vigtigt at vælge den rigtige størrelse der passer til dig.

Husk, at forebyggelse af dyb venetrombose også indebærer regelmæssig bevægelse under lange rejser, hydrering og opretholdelse af en sund livsstil.

Om Mediven Travel Strømpe;

  • Farver: sort 
  • Tryg: 18-21 mmHg
  • Egnet til skostørrelser mellem str. 38-48
  • Kan maskinvaskes og tørretumbles

Strømpen er ribstrikket og produceret i et blødt og antistatisk materiale. Fodsålen er forstærket og strømpen har et sporty look. Strømpen opfylder de strengeste krav til klinisk testede, forebyggende produkter.

Rejsestrømpen er lavet af 75% Polyamid. og 25% Elastan.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare