Fri fragt fra 499 DKK   Levering 1-2 hverdage

Ring og få personlig rådgivning af fodterapeut på Tlf. 22 55 99 01

5 nemme tips til forårsklare fødder

Så sker det langt om længe – forårssolen er kommet, og måske endda for at blive, ser det ud til ifølge vejrudsigten. Og så kan det være, at tankerne er strejfet til fødderne...  -for hvor godt er de egentlig blevet passet og plejet her i vinteren? Ligesom alle andre DIY projekter, så gælder det egentlig om at have grejet i orden, så du lige skruer chancerne op for den totale succes. Se med her 😊

Her får du en nem trin-for-trin guide:

1. FODBAD

Hvis du har tør, ru eller hård hud og evt. ligtorne, så kan et fodbad med opblødende og plejende fodsalt gøre resten af arbejdet til en leg for dig. Prøv evt. denne fodsalt fra Gehwol. Den er i øvrigt også virkelig god til at fjerne lugten af sure fødder. Har du meget tør hud, men ingen hård hud, så brug babyolie eller massageolie i vandet i stedet. Sid med fødderne i fodbad (ikke alt for varmt) i ca. 10-15 min. Tør derefter fødderne godt med et frottéhåndklæde, herefter kan du nemt fjerne det øverste lag hårde hud og døde hudceller med en skuresvamp, eller nænsomt med en fodhøvl.

2. GRYDESVAMPEN

Grydesvampe eller pimpsten til at skrubbe den hårde hud væk, er at foretrække da den ikke giver friktion, og derfor ikke irritere din hud. Har du kun lidt tør hud som genere, så kan du nænsomt bruge denne luksus fodfil i stedet eller denne elektriske fodfil.

3. VALG AF FODCREME

En god fodcreme der let absorberes af huden og samtidig giver den nødvendige fugt og pleje, er næsten det vigtigste. Til tør hud kan jeg anbefale denne creme fra Allpresan Pedicare 3.  Hvis du har meget tør hud og hælrevner anbefaler jeg i stedet denne Pedicare 4 - også fra Allpresan.  Decubal eller Locobase er også nogle ganske fornuftige valg – de fås på Apoteket.

4. FIND EN GOD NEGLETANG

Det er vigtigt at have en god negletang derhjemme, så man ikke står og frygter, at den knækker næste gang, der skal klippes tånegle. Derfor har jeg fået en god og stærk negletang hjem. Den er rustfri, og den klipper neglene, så du undgår flosser. Du kan finde negletangen på linket her. Slib gerne efterfølgende neglekanterne med en neglefil - så undgår du skarpe negle der skærer dine strømper i stykker. 

5. NEGLEOLIEN

En negleolie der trænger ind og giver pleje. Her duer babyolie eller massageolie ikke, da molekylerne heri er for store og olien derfor ikke kan trænge ind i neglen. En olie med mindre molekyler, der med sikkerhed trækker ind i neglen er denne her negleolie fra TNS Nail Care. Du kan læse mere og bestille den her. 

Og så lige en ekstra lille anbefaling, for er du til en lidt mere wellness-agtig omgang fodpleje så prøv ”Pedi in a Box”. Her får du et helt sæt med fodsalt, sugar scrub, mud mask og massage lotion. Hvert produkt er individuelt pakket med den rigtige mængde for en enkelt omgang behandling. Nemt og enkelt – du skal ikke ud og investere i flere nye produkter. Se alle varianterne her.

Ha' et dejligt forår!

Ønsker du hjælp, eller har du spørgsmål til produkterne?

____

Kontakt Fodterapeuten